Mně je budou za 14 dní měnit zdarma v rámci zárukyLadin píše:Zacalo mi to tie? vrzgat vtom pravom zadnom tlmici. Vyrie?ili vymenu tých silenblokov ako záručnú opravu alebo ste si ich hradili sami?
Vrzanie interieru
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tak u? vím přesně co zpusobuje to klepání od těch zadních tlumiču. Jak pístnice tlumiče prochází tím horním silenblokem tak se tam povoluje ta matka stačí tlumič vyndat a ve svěráku tu matku pořádně utáhnout.
Nejvíc mně ?tve ?e jsem na to musel přijít sám servis si nevěděl rady ani po pravdě neměl moc zájem proto?e je to záruka a oto moc nestojej.
Nejvíc mně ?tve ?e jsem na to musel přijít sám servis si nevěděl rady ani po pravdě neměl moc zájem proto?e je to záruka a oto moc nestojej.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Mne vrze prakticky od zacatku (asi po ujeti 100km hned na prvni dalnici) nekde cosi na leve strane za ridicem - tam jak je navijeni pasu. Dela to jen pri vyssich rychlostech a jen nekdy. Zatim to resim stylem volume up na radiu
Az se toho nastrada vic, tak se asi podivam do servisu.

GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Pred niekolkymi dnami mi to znova v servise pozerali, lebo ten klepot bol uz neakceptovatelny, podla tvojho este starsieho prispevku som ich priamo upozornil na silentblok a ten hlinikovy drziak. Povedali ze to tam skontrolovali ci tam nie je nieco povolene a silentblok namazali nejakou vodeodolnou vazelinou. Zatial klepanie zmizlo, no uvidime....Jirka píše:....Jak pístnice tlumiče prochází tím horním silenblokem tak se tam povoluje ta matka stačí tlumič vyndat a ve svěráku tu matku pořádně utáhnout....
A co sa tyka samotneho interieru a plastov - zatial vobec nic, vsetko OK.
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
-
- Štamgast
... mohl by to dělat ten plast, který je kolem otvoru na pás. Ten plastový díl se dá vyndat a nasadit zpátky. Mě taky hrčel, jak tam je jen volně nasazený ale pak jsem ho vyndal a nasadil zpět tak to pomohlo. A jestli ne skus to tam vypodlo?it papírkem, oboustrankou nebo jenom trochu namazat ...Juro píše:Presne tam nieco hrka aj mne, ale nechce sa mi to riesit, vydrzi to do garancky snad...MV píše:Mne vrze prakticky od zacatku (asi po ujeti 100km hned na prvni dalnici) nekde cosi na leve strane za ridicem - tam jak je navijeni pasu.
GP 3d 1,2 Dynamic
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
jestli je to za ridicem u sloupku tak je to s velkou pravdepodobnosti zamek dveri. zkus trosku namazat tu cast co je prisroubovana ke sloupku. pokud jde o vrzavej zvuk na vetsich hrbolechJuro píše:Presne tam nieco hrka aj mne, ale nechce sa mi to riesit, vydrzi to do garancky snad...MV píše:Mne vrze prakticky od zacatku (asi po ujeti 100km hned na prvni dalnici) nekde cosi na leve strane za ridicem - tam jak je navijeni pasu.

bílej 1.9Mjet Sport, 3dv