Kvalita GP (a obecně vozů Fiat) vs srovnatelná konkurence
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
kdy? jsem toto téma zakládal, tak jsem měl trochu rudo před očima, měl jsem na Fiat vztek, ale kdy? teď čtu poslední příspěvky, tak souhlasím s Honzusem a jeho tvrzením o náročných u?ivatelích, proto?e to byl i můj případ a kdy? se sejde náročnost a dvě po sobě ojetá GP u kterých zcela prokazatelně není jisté co se s nimi dělo, tak najednou bylo moje značně negativní hodnocení na světě....
vůbec nejlíp to tu vystihl Kuta33, myslím si, ?e vyrobní postupy a technologie u dne?ních aut jsou na takovém levelu, ?e v rámci jednotlivých cenových kategorií lze narazit spí?e na ojediněle ?patný kus, prostě zmetek, ne? aby se dalo tvrdit, ?e některá, be?ně prodávaná značka aut je vylo?eně ?patná.
Lehce přes 3 měsíce teď jezdím koncernovým Seatem a kdybych to měl tak nějak zhodnotit oproti GP, tak v něčem mi Ibiza SC sedí lépe ne? GP (podvozek, dílenské zpracování a naprosto přesné řazení), na stranu druhou nemohu přejít plusy GP (perfektní 1.4T motor, bohatá výbava v dané kategorii a v neposlení řadě rozmazlovadla jako blue and me, na které s láskou vzpomínám...)
design jako takový nehodnotím, prostě ka?dej z nás máme svoje, mně osobně se líbí design GP i mého současného auta, mám rád takový design, která vás odli?í od davu. To si myslím, ?e je v rámci koncernové uniformity výhoda Seatu, ?e co se designu týče, jde si vlastní cestou.
Asi kdybych si koupil 1.4T ve Sportu úplně nový, tak bych dodnes jezdil spokojeně, u nás člověk pokud nekoupí auto se kterým odjede z showroomu jako absolutně novým, tak si nemů?e být jistej ničím, nedávno jsem za?il auto co mělo najeto cca 2500 km, člověk by řekl, supr kauf, přitom bylo po te?ké havárii. Tak?e tak.
V?em vám tu přeji mnoho spokojeným km s GP, auto je takový, jak se k němu člověk chová, já měl pech, ?e ani jedno z mých GP asi neměl předchozí majitel moc rád a v případě té předváděčky se na ni asi hodně lidí pěkně vyřádilo.
vůbec nejlíp to tu vystihl Kuta33, myslím si, ?e vyrobní postupy a technologie u dne?ních aut jsou na takovém levelu, ?e v rámci jednotlivých cenových kategorií lze narazit spí?e na ojediněle ?patný kus, prostě zmetek, ne? aby se dalo tvrdit, ?e některá, be?ně prodávaná značka aut je vylo?eně ?patná.
Lehce přes 3 měsíce teď jezdím koncernovým Seatem a kdybych to měl tak nějak zhodnotit oproti GP, tak v něčem mi Ibiza SC sedí lépe ne? GP (podvozek, dílenské zpracování a naprosto přesné řazení), na stranu druhou nemohu přejít plusy GP (perfektní 1.4T motor, bohatá výbava v dané kategorii a v neposlení řadě rozmazlovadla jako blue and me, na které s láskou vzpomínám...)
design jako takový nehodnotím, prostě ka?dej z nás máme svoje, mně osobně se líbí design GP i mého současného auta, mám rád takový design, která vás odli?í od davu. To si myslím, ?e je v rámci koncernové uniformity výhoda Seatu, ?e co se designu týče, jde si vlastní cestou.
Asi kdybych si koupil 1.4T ve Sportu úplně nový, tak bych dodnes jezdil spokojeně, u nás člověk pokud nekoupí auto se kterým odjede z showroomu jako absolutně novým, tak si nemů?e být jistej ničím, nedávno jsem za?il auto co mělo najeto cca 2500 km, člověk by řekl, supr kauf, přitom bylo po te?ké havárii. Tak?e tak.
V?em vám tu přeji mnoho spokojeným km s GP, auto je takový, jak se k němu člověk chová, já měl pech, ?e ani jedno z mých GP asi neměl předchozí majitel moc rád a v případě té předváděčky se na ni asi hodně lidí pěkně vyřádilo.
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
co si blazen a potom ze nekup si novu fabiu no strasne volaco skoda rulezzz hhahato je normalni ze voda preteka v nosniku nech sa nekdo nehneva....
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
...do prde.le

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ako to vypada po 5tich rokoch predstav si ze to mas zapchate a mas tam cca 3 litre vody a vonku je -20 co to spravi s osnikom kto vie ?stofo píše:to je brutal... fuuuj ako bude vyzerat ten "odtokovy" nosnik po 5-10rokoch pouzivania a pretekania vody? brrr sú to obyčajní zbabelci, ktorí si nevedia priznat chybu...dony píše:... a my brečíme nad trochou vody v třetích a pátých dveřích![]()

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
ee, dobře jim tak!gawry píše:A? zase nějakej jouza bude tvrdit jak je ?kodovka skvělej vůz tak mu tohle hned omlátím o hlavu. Je mi líto v?ech majitelů fóbie

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV