Přední náprava
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Řekl bych ?e 4jeník1 píše:Jarou? píše:Panda (2003 - 2009) - v?echny typy motorizací (1.1, 1.2, 1.3 MJET, 1.4 16V)
To jsou mi tedy novinky...a já myslel, ?e to stabilizátory nemá.
A ten stabilizátor je ta dlouhá tyč označená číslem 1?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Mam otazocku na ulozenie prednych tlmicov - konkretne na ten kryci vrchlik s velkou maticou na tyci tlmica.
Mate pod tym vrchlikom medzeru medzi nim a kapotou alebo je tesne uchyteny na kapotu??
Ja tam mam cca 2-4mm medzeru a servisak, co mi skladal auto po vymene tlmicov tvrdi, ze to tak ma byt.
Lenze auto po prejazde retarderov a vacsich nerovnosti bucha niekde z oblasti tlmicov, tak sa mi to zda byt nezmysel.
Dal som pod to koliesko asi 2.5mm hrubu gumu a mam dojem, ze ten sa buchot mierne stlmil.
Ako to teda ma byt? eLearn ma velmi strohe info, co sa toho tyka.
Mate pod tym vrchlikom medzeru medzi nim a kapotou alebo je tesne uchyteny na kapotu??
Ja tam mam cca 2-4mm medzeru a servisak, co mi skladal auto po vymene tlmicov tvrdi, ze to tak ma byt.
Lenze auto po prejazde retarderov a vacsich nerovnosti bucha niekde z oblasti tlmicov, tak sa mi to zda byt nezmysel.
Dal som pod to koliesko asi 2.5mm hrubu gumu a mam dojem, ze ten sa buchot mierne stlmil.
Ako to teda ma byt? eLearn ma velmi strohe info, co sa toho tyka.
Puntik 5D MultiJet 1.3 75k Active 2006, biely, 306000km
dotaz
Cau panové potřeboval bych radu poslední dobou při pomalé jzdě cca do 60km mi neco klepe.Muj tip je na predni naprave deje se tak pouze pri prejezdu nerovnosti a jen na rovinkach...Je to takový klepaní nekde zespod.Nemel uz nekdo takovej problem a nebo nejakej tip? Uz to chvilku delalo tedka znova... =( chjo
Naposledy upravil(a) Snoopy dne ned čer 30, 2013 21:57, celkem upraveno 1 x.
Dotaz
Na to taky vsázim...Je?tě počkam jestli se to bude hor?it zatim to je jen takovy lehký ?ukaní.Taky mě napadá nejakej silenblok nebo neco u převodovky je to na straně u řidiče...Tak uvidíme ale zbě?ná kontrola nic neodhalila...
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, ono to tam vůbec nemusí být,divím se ?e je montovali do v?ech jiných.
Co ti tam je?tě nedali
?Nebo předpokládali ,?e nebude? jezdit více jak 60km/h po těch na?ich silnicích
Nebo je ?lohnul někdo ve fiatu do svého auta
A tobě ho prodali, proto?e poznali, ?e nenajde? svíčky ,nato? nějaký tyčky
Zdenda

AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
zdenda:Zdenda píše:Jasný, ono to tam vůbec nemusí být,divím se ?e je montovali do v?ech jiných.Co ti tam je?tě nedali
?Nebo předpokládali ,?e nebude? jezdit více jak 60km/h po těch na?ich silnicích
Nebo je ?lohnul někdo ve fiatu do svého auta
A tobě ho prodali, proto?e poznali, ?e nenajde? svíčky ,nato? nějaký tyčky
Zdenda

ps: já je tam mám (kupovano nové v ČR) ... sice sem se nekoukal, ale vím, ?e kdy? mi měnili pru?iny a zadní tlumiče, tak mi jednu při povolování urvali, tak?e sem kupoval novou