Návrhy na zlepšení fóra
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tommy, předpokládám, ?e tohle bude? číst a? po pořádném relaxu, tak?e tě vítám zpět
Dal?í návrh laika, pokud to jde mohly by se mrtvé témata přesouvat do vytvořeného archivu po nějaké době automaticky? Třeba po ?esti měsících, samozřejmě mo?no odhlasovat. Určitě by to i tobě u?etřilo spoustu času.
Dal?í návrh laika, pokud to jde mohly by se mrtvé témata přesouvat do vytvořeného archivu po nějaké době automaticky? Třeba po ?esti měsících, samozřejmě mo?no odhlasovat. Určitě by to i tobě u?etřilo spoustu času.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem udělal dvě nové sekce GALERII a ARCHIV. Do archivu jsem přeřadil nepou?ívaná, nebo zdvojená témata.
Tímto také apeluji na v?echny ostatní, aby nezakládali zbytečně nová témata a pro?li si fórum, zda ji? není téma zalo?eno! Na příklad v sekci Grande punto je asi 10x zalo?eno téma čekám na punto apod. Nehci zde nastolovat nějáká přehnaně tvrdá pravidla, ale vzhledem k přehlednosti je toto docela důle?ité! Díky Tomá? (Tommy)
Tímto také apeluji na v?echny ostatní, aby nezakládali zbytečně nová témata a pro?li si fórum, zda ji? není téma zalo?eno! Na příklad v sekci Grande punto je asi 10x zalo?eno téma čekám na punto apod. Nehci zde nastolovat nějáká přehnaně tvrdá pravidla, ale vzhledem k přehlednosti je toto docela důle?ité! Díky Tomá? (Tommy)
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Tommy, paráda. Konečně to fórum získalo na přehlednosti.
P.S Chtělo by to často kontrolovat a likvidovat nová zdvojená témata, která zakládají předev?ím noví příchoziv?í.
Je?tě bych dodal, ?e by bylo dobré do galerií jednotlivých u?ivatelů v "Galerie a deníčky na?ich aut" nepsat příspěvky jiných fórařů aby se různými poznámkami a dotazy neznehodnotily galerie jednotlivých nicků. (Ne?lo by to nějak zablokovat?)
P.S Chtělo by to často kontrolovat a likvidovat nová zdvojená témata, která zakládají předev?ím noví příchoziv?í.
Je?tě bych dodal, ?e by bylo dobré do galerií jednotlivých u?ivatelů v "Galerie a deníčky na?ich aut" nepsat příspěvky jiných fórařů aby se různými poznámkami a dotazy neznehodnotily galerie jednotlivých nicků. (Ne?lo by to nějak zablokovat?)
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nezamykat!
Právě noví fandové zakládají nová témata. Pokud najdou co je zajímá právě v archivu a vlo?í příspěvek určitě ka?dý rád odpoví i tam. Archiv bych nebral jako odpadkový ko?, ale pouze prostředek k lep?í orientaci na fóru, tak byl i původně zamý?len. Pokud to fungování fóra nebude nijak omezovat, tak by bylo asi ?koda v archivu promazávat hlavně technická témata.
Mo?ná k archivu přidat poznámku "odemčeno", nebo tak nějak.
Právě noví fandové zakládají nová témata. Pokud najdou co je zajímá právě v archivu a vlo?í příspěvek určitě ka?dý rád odpoví i tam. Archiv bych nebral jako odpadkový ko?, ale pouze prostředek k lep?í orientaci na fóru, tak byl i původně zamý?len. Pokud to fungování fóra nebude nijak omezovat, tak by bylo asi ?koda v archivu promazávat hlavně technická témata.
Mo?ná k archivu přidat poznámku "odemčeno", nebo tak nějak.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Měl bych pro správce fóra (Tommy) jeden návrh na jeho vylep?ení:
Vzhledem k tomu, ?e zejména noví náv?těvníci stále nepou?ívají stávající ji? zalo?ená témata (poslední příklad od JardyK "Nově se hlásím jako dal?í příznivec") a zakládají nesmyslně nová, navrhoval bych do grafiky fóra umístit např.nějaký takovýto nápis
Ne? zalo?íte nové téma, pou?ijte pro zji?tění, není-li téma se stejným obsahem ji? zalo?eno, toto tlačítko
Vzhledem k tomu, ?e zejména noví náv?těvníci stále nepou?ívají stávající ji? zalo?ená témata (poslední příklad od JardyK "Nově se hlásím jako dal?í příznivec") a zakládají nesmyslně nová, navrhoval bych do grafiky fóra umístit např.nějaký takovýto nápis
Ne? zalo?íte nové téma, pou?ijte pro zji?tění, není-li téma se stejným obsahem ji? zalo?eno, toto tlačítko
Renault Captur 130 HP
Napad je to dobryDu?an píše:Měl bych pro správce fóra (Tommy) jeden návrh na jeho vylep?ení:
Taky myslím, zkrátka to vyře?it jasně: kdo nebude respektovat ani základní pravidla, tak upozornit, pokud se to zopakuje - smazat příspěvek, pokud opět poru?ení pravidel - BAN a je to Na jiných forech to taky tak ře?í...Tommy píše:No je to napsané tady v návodech a ze sekcí grande punto a grande punto tech zál. se sna?ím zdublovaná témata mazat. Podle mě by to pouze kazilo grafický dojem z fóra.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Problém je v tom, ?e jak u? jsem psal, ?e staří kozáci na fóru to vědí, ale noví příchoziv?í ne. Nebo si myslí?, ?e kdy? někdo vyhledá fórum, ?e první co bude je, ?e si přečtě pravidla na fóruTommy píše:No je to napsané tady v návodech a ze sekcí grande punto a grande punto tech zál. se sna?ím zdublovaná témata mazat. Podle mě by to pouze kazilo grafický dojem z fóra.
Příspěvky se ve vět?ině případů nema?ou ani nestěhují.Jarou? píše:Taky myslím, zkrátka to vyře?it jasně: kdo nebude respektovat ani základní pravidla, tak upozornit, pokud se to zopakuje - smazat příspěvek, pokud opět poru?ení pravidel - BAN a je to Na jiných forech to taky tak ře?í...
P.S. Myslím, ?e po provedené úpravě zbývá je?tě dost témat, která by si je?tě zaslou?ila přehodit do archivu.
Renault Captur 130 HP
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Měli by si je přečíst v?ichni od toho tu ta pravidla jsou. Je tu volněj?í morálka, ne? na jiných fórech to ano. Také tu nechci zavádět nějáká tvrdá opatření atd. Pokud někdo zalo?í na chlup stejné téma, které u? tu je, tak ho vět?inou zamykám a po čase i ma?u..
A jaká témata bys je?tě přesunul do archivu? (Krom ze sekce grande punto, tam jsem to je?tě neprobíral..za co? se omlouvám)
A jaká témata bys je?tě přesunul do archivu? (Krom ze sekce grande punto, tam jsem to je?tě neprobíral..za co? se omlouvám)
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Měli ...Tommy píše:Měli by si je přečíst v?ichni ...
To v?e vysvětluje.Tommy píše:A jaká témata bys je?tě přesunul do archivu? (Krom ze sekce grande punto, tam jsem to je?tě neprobíral..za co? se omlouvám)
Tommy dostal jsem je?tě jeden nápad, jak zvý?it pravděpodobnost, ?e noví zaregistrovaní náv?těvníci si přečtou pravidla na fóru. Ne?la by "Pravidla fóra" přesunout z konce fóra na začátek? (Vět?ina lidí čte od shora dolů a kdy? se k pravidlům dostane, u? tam mů?e naflákat několik příspěvků).
Renault Captur 130 HP