[quote="tomko"]To Honzus: Tebe rukami prechadza niekolko sto aut rocne? Tak po takej praci som vzdy tuzil
Tomko, Honzus bude asi dealer Fiatu
Servisak asi nie, to by to tak dobre vsetko nevidel.
Musim priznat ze dnes som sa len tak tak udrzal aby som sa do Vasej debaty nezacal miesat, myslim ze s Radimom to vidime rovnako
Mam bohuzial podobne skusenosti ako tomko [ale tomko fakt nechces zmenit servis?, sorry ale musim to sem zas pripnut
http://auto.sme.sk/c/2994120/Fiat-Punto ... stava.html
Aj ked absolutna pravda je ze servis len meni diel ktory je rovnako nekvalitny.
Za konkretny pripad riadenia nesie vinu vyrobca vozidla, nie servis. Honzus to ze je to BTW je opat chyba Fiatu, vyrobca si snad urcuje kto bude jeho dodavatel a zodpoveda za kvalitu celkoveho vyrobku. Ak sa vo fiate pokazi cip povedme TI v zapalovani Marelli, mna ako zakaznika to nezaujima kde je problem. Avsak potom Fiat moze sankcionovat Marelli a to spatne TI a tak to aj funguje.
Suhlasim ze tu to nevyriesime ale v tom je ta chyba Fiatu, nepocuva zakaznikov. Toto je chyba tychto velkych firiem, ved skuste si zistit kontakt uz len reklamacne oddelenie Fiatu Italy, prilozeny web formular pre istotu nefungoval ked som v anglictine chcel poslat staznost
Ja cakam co bude pisat Stanley, horim zvedavostou, na tom autorevue je kopec teoretikov hoci debata sa tam slusne rozbehla a mna zaujimaju konkretne skusenosti s Bravom
Predsa len to auto ma nadchyna urcite viac ako C4, Golf ci Focus