Srazová trika, mikiny
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dusko ked budes zasa robit tricka tak by som chcel este jedno xxl a potom pre pre priatelku(protestovala ze jej som nekupil) a keby bola mikina tak by bolo super tiez by som mal zaujem
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
nemá? zač, rado sa stalojulo píše:Tak aby ste v?etci vedeli!!!
Ďakujem kubenko-vi ?e mi na zraze prevzal tričko a poslal po?tou. Dnes pri?lo, je super! Na?ivo je e?te kraj?ie ako na fotkách. A takisto ďakujem aj Du?anovi ?e sa postaral o ich výrobu.

Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
nemá? zač, rado sa stalojulo píše:Tak aby ste v?etci vedeli!!!
Ďakujem kubenko-vi ?e mi na zraze prevzal tričko a poslal po?tou. Dnes pri?lo, je super! Na?ivo je e?te kraj?ie ako na fotkách. A takisto ďakujem aj Du?anovi ?e sa postaral o ich výrobu.

Teddy: mikina mô?e by?

Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Kluci, vzhledem k "zimním" podmínkám na posledních dvou velkých srazech, zdej?ích návrhů a dotazu Teddyho jsem dnes nav?tívil firmu v Mnichově Hradi?ti a zji??oval jsem mo?nosti výroby a dodání mikin s logem
Podle mě by byla nejlep?í tato - se zipem od shora dolů. Ty jsou také v dodání v největ?ím sortimentu barev - viz. vzorník

Já osobně vych volil něco decentního, tzn. ?e já bych volil barvu ocelovou ?edou s černou vnitřní stranou límce, vpředu na levé straně bych navrhoval umístit červené kulaté logo FIAT a pod něj stylizovaný nápis Punto. Na záda nic.
Obojí by ?lo provést vý?ivkou. Samozřejmě, pokud by chtěl někdo jinou barvu, mohl by si vybrat z přilo?eného vzorníku.
A to (mo?ná) nejdůle?itěj?í - cena
To je to, co by se odvinulo od počtu zájemců. Mikina by vy?la asi na 320,- Kč, vý?ivka cca na 100,- Kč + by se musela rozpočítat za přípravu programu.
Dejte zde vědět, kdo by měl předbě?ně zájem a já bych to nechal potom spočítat.
Podle mě by byla nejlep?í tato - se zipem od shora dolů. Ty jsou také v dodání v největ?ím sortimentu barev - viz. vzorník

Já osobně vych volil něco decentního, tzn. ?e já bych volil barvu ocelovou ?edou s černou vnitřní stranou límce, vpředu na levé straně bych navrhoval umístit červené kulaté logo FIAT a pod něj stylizovaný nápis Punto. Na záda nic.
Obojí by ?lo provést vý?ivkou. Samozřejmě, pokud by chtěl někdo jinou barvu, mohl by si vybrat z přilo?eného vzorníku.
A to (mo?ná) nejdůle?itěj?í - cena

To je to, co by se odvinulo od počtu zájemců. Mikina by vy?la asi na 320,- Kč, vý?ivka cca na 100,- Kč + by se musela rozpočítat za přípravu programu.
Dejte zde vědět, kdo by měl předbě?ně zájem a já bych to nechal potom spočítat.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja bych mel zajem o dve , ale zase nemusim tenhle typ mikin,ja preferuji hlavne bud klokanky s kapucou a nebo normalni mikinu bez stahovacich gum u pasu a rukavu...tezka to volba tohle jinak barva cervena-cerna-tmave modra 

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))