Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tak tě "Honzo°" taky mezi námi vítám. Dobře jsi vybral, motor je super, bude? spokojený.
Já teď ani neměl čas moc psát, ale auto mi slou?í k naprosté spokojenosti a tak nic neře?ím a jezdím - denně.
Tak?e přeji hodně spokojených kilometrů bez nehod.
Já teď ani neměl čas moc psát, ale auto mi slou?í k naprosté spokojenosti a tak nic neře?ím a jezdím - denně.
Tak?e přeji hodně spokojených kilometrů bez nehod.
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
-
- Štamgast
Honzo°, mou následující poznámku ber pouze jako můj osobní názor (i já jsem na fóru ji? ji? nějaké negativní sklidil)Honza° píše:Ty kola jsem si musel prosaditRozhodně při koupi doporučuji zainvestovat. Za těch 15 000,- to stálo zato..
Mně osobně na těch discích vadí jedna věc a to je, ?e se jedná o úplně stejný vzhled, jako mají plastové poklice - i přesto, ?e se mi originál poklice líbí a jako velké plus beru, ?e se uchycují pod ?rouby a nehrozí tak jejich odpadnutí za jízdy.
Já osobně jsem o zakoupení litých disků zároveň s koupí GP-čka vůbec nepřemý?lel z důvodu toho, ?e jsem původně myslel, ?e nechám GP-čko na plecháčích s pěknými poklicemi a zároveň i proto, ?e se mi lité disky, za ty ceny které dodává přímo Fiat, zdají drahé. Kdy? pominu, ?e v Tvém případě se jedná o 16 " velikost, já jsem dal za dodatečnou koupi litých disků (15") necelých 8 tis. Kč a od této sumy jsem si je?tě dodatečně mohl odečíst je?tě skoro 4 tis. Kč, které jsem utr?il za prodej původních plechových. Suma sumárum mě tedy vy?ly na cca 1/3 a? 1/4 ceny těch Tvých.
Zároveň dodávám, o čem? se u? tady na fóru psalo, ?e opravdu 16 a 17-ti " disky vypadají lépe, ale pro bě?né (mé) je?dění mi postačují ty původní, tedy 15".
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=59lopryba píše:Taky bych chtěl ukázat to svoje GP,alenemohu sem dostat foto.Poradte jak.díky
GP 1.2 active fresch modrá new orleans
tady TOMMY napsal návod
GP 3d 1,2 Dynamic
mů?e? třeba nahrát svoje foto sem http://imgupload.cz/ a pak hodit sem na forum odkaz, který ti to tam udělá.
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
reknu ti ze pokud chces mit kola opravdu ciste stravis nad tim mnoho casu chlapi co byli na rozkosi ti to potvrdi kdyz videli jak cistim ty svoje 20ti paprskova kolaHonza° píše:Zatim dobrý, stále oslňujíwenca píše:To Honza° -
Disky jsou to moc pěkné , 16 - ti palcové GPčku slu?í .
Ale čistit malé mezery mezi paprsky by se mi fakt nechtělo .uvidíme za pár dní..
A na co jsi tam měl přítelkyniWEXTN píše:reknu ti ze pokud chces mit kola opravdu ciste stravis nad tim mnoho casu chlapi co byli na rozkosi ti to potvrdi kdyz videli jak cistim ty svoje 20ti paprskova kolaHonza° píše:Zatim dobrý, stále oslňujíwenca píše:To Honza° -
Ale čistit malé mezery mezi paprsky by se mi fakt nechtělo .uvidíme za pár dní..

Fiat Grande punto 1,3Mjet90k sport červená exotika
Tak u? mám první mytí zasebou. Není to zas tak hrozný. Chce to tro?ku trpělivosti a zručnosti, ale třetí a čtvrtý kolo jsem u? zvládal rychlostí blesku!WEXTN píše:reknu ti ze pokud chces mit kola opravdu ciste stravis nad tim mnoho casu chlapi co byli na rozkosi ti to potvrdi kdyz videli jak cistim ty svoje 20ti paprskova kolaHonza° píše:Zatim dobrý, stále oslňujíwenca píše:To Honza° -

GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
Tak tady je na?e rodinná letka. Napravo 1.2 Dynamic, 4/07.
Několik postřehů...
- u 08 jiné (kruhové) stropní lampičky oproti 07
- u 08 chybí makeup zrcátko na sluneční cloně u řidiče
- 1.4 16V: zvuková izolace pod kapotou
- 07 gumy Bridgestone u mě Dunlopky (někdo u? to tu psal)
- u 08 (sériové 16") černou matnou lakované bubny oproti 07 (plecháče 15")
- u 07 mám dojem omaličko brutálněj?ího nástupu brzd!! ačkoliv u 1.4 16V mám vět?í kotouče i bubny..ale mo?ná je to jenom pocit
- popisem zlep?ení jízdních vlastností na 16" kolách oproti 15" bych počmáral nespočet řádků, ale Du?ane uznávám, na 15" to taky sedí a jede
jinak snad u? nic.

Několik postřehů...
- u 08 jiné (kruhové) stropní lampičky oproti 07
- u 08 chybí makeup zrcátko na sluneční cloně u řidiče

- 1.4 16V: zvuková izolace pod kapotou
- 07 gumy Bridgestone u mě Dunlopky (někdo u? to tu psal)
- u 08 (sériové 16") černou matnou lakované bubny oproti 07 (plecháče 15")
- u 07 mám dojem omaličko brutálněj?ího nástupu brzd!! ačkoliv u 1.4 16V mám vět?í kotouče i bubny..ale mo?ná je to jenom pocit
- popisem zlep?ení jízdních vlastností na 16" kolách oproti 15" bych počmáral nespočet řádků, ale Du?ane uznávám, na 15" to taky sedí a jede

jinak snad u? nic.

Naposledy upravil(a) Honza° dne ned kvě 25, 2008 23:45, celkem upraveno 1 x.
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"