Tommy píše:spí? by mne zajímalo na co jsou ta čtyři malá loga...?e by na kola?
ano, tie male su na hlinikove kolesa. byt maniak, kupim si aj hlinikove ventilky na pneumatiky s logom fiat
ale ten volant to bude asi naozaj na funglofku. tak mi napadlo - ved vo fiate musia mat predsa ako nahradne diely aj samostatne tieto loga. ked niekto narazi a pod.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
ako sa vlastne taketo nieco montuje? to sa tie povodne daju dole alebo sa to namontuje na ne?
lebo som zacal nad niecim takym uvazovat aj ja, tie povodne su pogumovane a teraz ked je mokro a ja mam mokre topanky, tak mi to nechutne piska, ako sa o seba suchaju..
Řekl bych, ?e se to na?roubuje na původní. Pedál spojky a plynu je celý plastový z jednoho kusu a ta guma je tam přilepená. Já uva?uji jen o opěrce vedle pedálu spojky. ?piní se a tak tam dám hliníkovou podlo?ku. Pod kobercem je v místě opěrky plastový výlisek a do toho to půjde chytnout ?roubky.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Tommy píše:z fotky je vidno, ?e sú ty pedály montovaný na originální gumový...
ze spojky i brzdy se ty puvodni sundaji a daji se tam tyto. plyn se sroubuje na puvodni, protoze je cely plastovy z jednoho kusu. montaz operky uz byla slozitejsi. cely to zabralo tak hodinku.