Citovat:
Super

to znamená, že pokud by v konektoru pod volantem byl nacvaklý kabel, tak mám nejspíš vyhráno? Aktivace tempomatu jsem si v MES všimnul, když jsem aktivoval mlhovky, ale byla tam jen jedna položka, ne dvě (do 2009 a od 2009), to bude souviset s verzí MES?
Ano souvisí to i s verzí MES, původně jsem měl myslím 1.6 a v té byla jen jedna možnost co jsem viděl v simulaci, pak jsem si pořídil novější verzi tj. 4.2 a tam jsou ty 2 varianty. Pokud pod volantem už ten kabel je tak o to vyšší bych řekl že je šance že to půjde.
Citovat:
Výroba je 4/2009 takže těsně na hraně. Já si říkám, že když už jsem měl v autě komplet přípravu pro mlhovky (vč. pojistky i relé), že by tam i toto mohlo jít. Otázka je, jestli vůbec existovala kombinace dualogic + tempomat? Displej PP je ten víceřádkový, ale o to zas tak nejde, jak jsem pochopil.
Navíc naše páčky pod volantem mají občas takové prima chování, že jakmile se blinkr vrátí po zatočení volantu zpět, tak auto stihne ještě "probliknout" na opačnou stranu. Což musí být pro ostatní řidiče matoucí, čili pokud bych měnil páčky, vzal bych rovnou ty s tempomatem...
Myslím si že kombinace s dualogicem není problém, ba naopak vzhledem k tomu že k automatu si většinou pořizuje člověk i vyšší výbavu. Na displayi nezáleží, pokud je víceřádkový tak je to výhodou v případě podpory, ale ne výhrou, protože ne každý má podporu pro tempomat stejně. Ale pokud by měl tak by byl schopen ukazovat i nastavenou rychlost.