Pánové a Naďo ,
dnes jsem nevycházel z úžasu: u nás v Ml.Boleslavi ze dne na den snížila cenu BA čerpačka Shell z 37,90 kč na 32,90 Kč a OMV z 37,90 Kč na 33,90 Kč. Jak je to s cenami BA u Vás
P.S. Jinak ONO též BA za 32,90 Kč.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
to sa mate tedy.... u nas ked to prepocitam na vasu cesku korunu tak 95tka vyjde 39,01 diesel 36,60 s lpg 18,55
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Trochu to tu oživím. Nejlepnější benzín a naftu dlouhodobě potkávám u Tank ONO. Na internetu mají dokonce aktuální ceník a mapu čerpacích stanic. Bohužel mají po republice jen 36 benzínek a v Praze jen jednu a to ještě pěkně blbě umístěnou.
Aktuálně mají Natural 95 za 31,90 Kč a Naftu taky za 31,90 Kč. http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
Také u ONO benzín tankuji. Sice podle ČOI měli občas u nafty problém s bodem vzplanutí (ale která benzínka ne_?), ale benzín při kontrolách vždy v pohodě.
Tankuju na benzince v Sukoradech
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Já tankuji 95ku u Tank ONO nejčastěji v Kbelnici a v Dolních Měcholupech, taky jsem párkrát bral v Nýřanech u Plzně, v Krupé u Rakovníka a v Mělníku. Zatím vždy bez problému.