Poistenie / Pojištění
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Poistenie / Pojištění
Zaujímalo by ma, v ktorej pois?ovni máte poistky a kožko platíte. Lebo toto je kazdoročne národný ?port. Veď stále poriadne neviem pochopi? ako za pár minút doká?u zní?i? ročné poistné aj o 10000Sk.
(Pred pár rokmi sme mali Renault21-ročné poistné pribl. 14500Sk, pri prechode do inej pois?ovne 4800Sk!!!, neskôr som mal Espero - Allianz 11200Sk, po pár minútach to bolo 6800Sk)
Teraz mám uzavretú zmluvu v Kooperatíve za 3100Sk.
(Pred pár rokmi sme mali Renault21-ročné poistné pribl. 14500Sk, pri prechode do inej pois?ovne 4800Sk!!!, neskôr som mal Espero - Allianz 11200Sk, po pár minútach to bolo 6800Sk)
Teraz mám uzavretú zmluvu v Kooperatíve za 3100Sk.
-
- Návštěvník
Na nete som nasiel toto:
http://www.netfinancie.sk/pzp/
Skuste, mozno to niekomu pomoze.
Ja mam v komunalnej za 3100,- .
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
To je zakonna alebo havarijna?excaliber píše:Na nete som nasiel toto:
Aktivna Velka Bodka 1.2 5D, strieborna 2007...Ford Focus wagon mk1 1.6 2003/2004, Ford Focus wagon mk2 1.6TDCi 2010/2011
PZP, uz som si precital, 3100, to je normalna cena za zakonnu, ani moc ani malo, nee?olso píše:To je zakonna alebo havarijna?excaliber píše:Na nete som nasiel toto:
Aktivna Velka Bodka 1.2 5D, strieborna 2007...Ford Focus wagon mk1 1.6 2003/2004, Ford Focus wagon mk2 1.6TDCi 2010/2011
Co se týká poji?tění:
U poji?tění odpovědnosti za ?kody (zákonné), u něj není skoro co ře?it, max. nějaké zvýhodnění formou jeho platnosti pro od?kodnění třeba při ?ivelných událostech nebo dárků.
Ale u havarijního poji?tění - poji??ovny sice navy?ují bonusy za beze?kodní průběh poji?tění, ale ve skutečnosti se o ?ádné zvýhodnění nejedná.
Pokud se nad tím zamyslíte, poji??ovny nezohledňují dal?í důle?itý faktor a tím je klesající hodnota auta. Já osobně se toto chystám ře?it pří?tí rok tak, ?e si buďto nechám přepočítat pojistné k aktuální hodnotě GP-čka + bonus, nebo pojistku vypovím a uzavřu ji v jiné poji??ovně, ov?em té? na aktuální (tabulkovou) hodnotu GP-čka. Při totálce nebo zcizení (nedej Bůh) by mi stejně více peněz nedali.
U? jste se sní?ením pojistné částky zabývali?
U poji?tění odpovědnosti za ?kody (zákonné), u něj není skoro co ře?it, max. nějaké zvýhodnění formou jeho platnosti pro od?kodnění třeba při ?ivelných událostech nebo dárků.
Ale u havarijního poji?tění - poji??ovny sice navy?ují bonusy za beze?kodní průběh poji?tění, ale ve skutečnosti se o ?ádné zvýhodnění nejedná.
Pokud se nad tím zamyslíte, poji??ovny nezohledňují dal?í důle?itý faktor a tím je klesající hodnota auta. Já osobně se toto chystám ře?it pří?tí rok tak, ?e si buďto nechám přepočítat pojistné k aktuální hodnotě GP-čka + bonus, nebo pojistku vypovím a uzavřu ji v jiné poji??ovně, ov?em té? na aktuální (tabulkovou) hodnotu GP-čka. Při totálce nebo zcizení (nedej Bůh) by mi stejně více peněz nedali.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Havarijnú mám prvýkrát, tak?e zatiaž som sa zní?ením poistnej čiastky nezaoberal, no celkom by to zaujímalo, či by sa s tým dalo po pár rokoch niečo urobi?.Du?an píše:Co se týká poji?tění:
Môj názor je v?ak asi ten, ?e pois?ovne počítajú aj po rokoch vstupnú cenu poistenia akoby nového auta.
Jediná úžava je pri lízingu.