Buchtič T-Jet
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Buchtič
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Buchtič T-Jet
Zdravím vás a přidávám se se svým novým přírůstkem, který jsme dovezli v noci z Německa.
Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 5DV Sport černá metalíza
R.V.: 8/2008
Najeto : 61 000 km (při pořízení), 107 tkm (11/2015)
Maximální výbava: blue&me, tónovaná skla, dvouzónová klimatizace, loketní opěrka, dálkové ovládání, 6 airbagů... ABS, ESP, ASR a další elektronický nesmysly
Úpravy: H4 Osram Night Breaker, Simota vzduchový filtr, izolace vnitřního ventilátoru
Kola: letní standard 17' alu', zimní 16'' alu Abarth
První dvě fotky
Teď ještě STK, přihlásit, umýt, navoskovat a může se u? jen jezdit
Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 5DV Sport černá metalíza
R.V.: 8/2008
Najeto : 61 000 km (při pořízení), 107 tkm (11/2015)
Maximální výbava: blue&me, tónovaná skla, dvouzónová klimatizace, loketní opěrka, dálkové ovládání, 6 airbagů... ABS, ESP, ASR a další elektronický nesmysly
Úpravy: H4 Osram Night Breaker, Simota vzduchový filtr, izolace vnitřního ventilátoru
Kola: letní standard 17' alu', zimní 16'' alu Abarth
První dvě fotky
Teď ještě STK, přihlásit, umýt, navoskovat a může se u? jen jezdit
Naposledy upravil(a) Buchtič dne sob črc 14, 2012 9:50, celkem upraveno 3 x.
- Buchtič
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Olej, svíčky ji? vyměněny Co se týče srazu, rád bych dorazil, ale bohu?el to asi nevyjde.
Přidávám pár dal?ích fotek interiéru (kvalita není nejlep?í, v budoucnu dodám lep?í)
A jeden dotaz. Také máte originální ?rouby na kola orezlé? Přijde mi to celkem divný, z čeho je italové vyrábí?
Přidávám pár dal?ích fotek interiéru (kvalita není nejlep?í, v budoucnu dodám lep?í)
A jeden dotaz. Také máte originální ?rouby na kola orezlé? Přijde mi to celkem divný, z čeho je italové vyrábí?
Naposledy upravil(a) Buchtič dne sob črc 14, 2012 9:51, celkem upraveno 1 x.
- Buchtič
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak aspon vím, ?e se jedná o výrobní zále?itost, nicméně mě to netě?í.
Dnes první "defekt". Dojedu před barák, couvám a najednou vidím před autem na zemi kus plastu. Pak koukám, ?e pravý přední podběh se uvolnil. Nicméně mě takhle z pohledu na obě strany nenapadlo odkud ta krytka mů?e být. Budu muset vlítnout na kanál a mrknout na to.
Dnes první "defekt". Dojedu před barák, couvám a najednou vidím před autem na zemi kus plastu. Pak koukám, ?e pravý přední podběh se uvolnil. Nicméně mě takhle z pohledu na obě strany nenapadlo odkud ta krytka mů?e být. Budu muset vlítnout na kanál a mrknout na to.
Naposledy upravil(a) Buchtič dne sob črc 14, 2012 9:52, celkem upraveno 1 x.