Já za to moje dal 50 tisíc, tak?e barvu jsem neře?il, ale stejnak se mi líbíDu?an píše:
No pokud byla velmi slu?ná cena tak jsem i barva stranou. Ale tahle New Orleans je hezká (tu jsem původně chtěl).
lolkovo Grande
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Hm asi podle toho, kdo tam odpovídal Já ře?il podobný problém, chtěl jsem origo 16" a v TP jsem měl max 15". Postupně se k 1.2kám u? do TP zapisovaly rozměry 16". Tak jsem jim napsal, po?ádali mě o VIN a kopii VTP.lolek píše:no, tak to bys byl hodnej, pra?skej fiat mě odpálkoval s tím, ?e to prostě nejde ...Zdenda píše:U? mám rozjetou legalizaci těch na?ich kol Tak jestli budu mít typový list a kola zapsaný vTP,tak ti ho přenechám. Zdenda
Odpověděli mi, ?e:
a potom mi poslali vyjádření i po?tou a to jsem si nechal zapsat do VTP.FIAT.cz píše: Pro tuto verzi byly dodatečně schváleny pneu a ráfky o rozměru:
195/55 R16 87H 6 J x 16 ? 45
Pak jsem koupil originální 16" kola a je to.
Tak?e pokud má? jistotu, ?e k 66kW se zapisovaly 17" (já bych také řekl, ?e ano) napi? jim je?tě jednou. Ale ne o typový list, ale o vyjádření k zápisu alternativního rozměru pneu/disků do VTP.
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
o tomhle vím, ale na?el jsem to ohledně modelu "30" ... ka?dopádně jsem kupoval zde http://www.pneunet.cz/pneu/13422/infini ... 4-W-letni/ a tam si je celkem pochvalují (i u?ivatel Orangefiat - známý z bravoklubu) ... chci je otestovat ... raději jsem je koupil spí? ne? třeba Barumky ... no a na pirellky apod. prachy nemám - to u? by bylo jen 12-15tis za gumyLipi píše:Tie infinity ale model "40" obstal asi najhor?ie v testoch pneu či pri brzdeni na mokru alebo na suchu... (men?ie OT)
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mě docela pobavilo : Gumy LUXUSNI muzu vsem doporucit za ty penize jsou lepsi jak googdyear eagl F1 drzi jak prilepene jak na mokru tak na suchu i na snehu se snema da jet mam je na Astre GSI 2.0 Tyhle F1 gumy mám na Stilu a kdyby se je?tě dali koupit tak je dám i na GP. Zdenda
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
přemý?lím, jak zkrá?lit plast na motoru ... kamo? dělá airbrush ( http://www.ak-airbrush.cz/fotogalerie/kryty-motoru/ ) ... tak přemý?lím, jakej design na něj vymyslet
zatím mám tento návrh
máte nějakej jinej nápad? chtěl jsem tam nějak naimplementovat srdce, ale ten kryt je takovej divnej
zatím mám tento návrh
máte nějakej jinej nápad? chtěl jsem tam nějak naimplementovat srdce, ale ten kryt je takovej divnej