Původně jsem zamý?lel domluvit Abarthy v Pitlane, ale dnes mi odepsali, ?e nejsou schopni takovou akci zajistit - ?koda. Jedině jestli by je?tě něco nezkusil domluvit .bany. Oni tam mají toti? otvíračku jen ve v?ední dny
Tak?e bychom místo vymysleli podle výskytu přihlá?ených srazáků.
Tak?e jsme zatím (snad) 3.
Tak ho?i, copak dal?í?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Původně jsem zamý?lel domluvit Abarthy v Pitlane, ale dnes mi odepsali, ?e nejsou schopni takovou akci zajistit - ?koda. Jedině jestli by je?tě něco nezkusil domluvit .bany. Oni tam mají toti? otvíračku jen ve v?ední dny
Tak?e bychom místo vymysleli podle výskytu přihlá?ených srazáků.
o vejku to nevymyslime pac se nanas vsichni vyserou ... muzete jedine slintat za plotem : D ja nejsem vlivna osoba jen kamarad mechaniku a to nic neznamena : D takze tak ... jinak misto a akce je mi jedno...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Uděljme to zase v MB, minule to bylo příjemné odpoledne. Mo?ná se mnou pojede kamarád který si minulý týden koupil GP. Zdenda
Ps . snad mi u? konečně dojdou ty světla
Zdenda píše:Uděljme to zase v MB, minule to bylo příjemné odpoledne. Mo?ná se mnou pojede kamarád který si minulý týden koupil GP. Zdenda
Ps . snad mi u? konečně dojdou ty světla
Dobrý, to abych zase vymyslel nějaký pěkný venkovní sezení a objednal pěkný počásko