Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
My jsme dokonce měli na výběr při koupi... k dispozici byly obě varianty. A jak je psáno, opravná sada zalepí jen píchnutí, ale vět?í díra, kterou na na?ich silnicích "vyrobit" také není problém, to nespraví. Proto mám rezervu a díky za ní. Ikdy? jsem ji je?tě pou?ít nemusela.Du?an píše:
Jinak já bych rezervu nahradil opravnou sadou na dojetí. Já jsem jejím zastáncem, proto?e píchnout se mi min. 10 let nepodařilo.
My nejsme v ?ádném tématu, diskutujem kolem rezervy v g-lobbyho denníčkuTeddy86 píše:Ja bych jen rad upozornil ze jstetak se prosim s diskuzi o rezerve presunte do prislusneho tematu. Dekuji
SouhlasJarou? píše:My nejsme v ?ádném tématu, diskutujem kolem rezervy v g-lobbyho denníčkuTeddy86 píše:Ja bych jen rad upozornil ze jstetak se prosim s diskuzi o rezerve presunte do prislusneho tematu. Dekuji
To přímo souvisí s faktem, ?e má místo rezervy bombu s plynem a kolo pro jistotu vozí v kufru.
Já narozdíl od Tebe nemyslím ?e je mé mínění hloupé. Nehledě na to, ?e hloupé mínění by to bylo X dal?ích lidí v čelech automobilek a zákonodárců. A toto mínění právě ovlivnila pravděpodobnost takového velkého defektu pneumatiky. Navíc já bych řekl ?e porovnávat pásy s rezervou je víc ne? mírně řečeno hloupé.Jarou? píše:Opravná sada je k hovnu, do auta jednoznačně patří rezerva. Pádné důvody ji? byly řečeny vý?e. Postavit svou teorii pravděpodobnosti na tom, ?e jsem neměl 10 let defekt, je opravdu - mírně řečeno hloupé.Analogicky - nač mít v autě pásy nebo airbag, kdy? třeba člověk nikdy předtím neboural?
romisek.capuska píše: Proto mám rezervu a díky za ní. Ikdy? jsem ji je?tě pou?ít nemusela.
Evi
No, bylo by celkem zvlá?tní, kdyby jsi o vlastním mínění pochyboval a myslel, ?e je hloupéDu?an píše:
Já narozdíl od Tebe nemyslím ?e je mé mínění hloupé. Nehledě na to, ?e hloupé mínění by to bylo X dal?ích lidí v čelech automobilek a zákonodárců. A toto mínění právě ovlivnila pravděpodobnost takového velkého defektu pneumatiky. Navíc já bych řekl ?e porovnávat pásy s rezervou je víc ne? mírně řečeno hloupé.
du?ane jen?e já v tom kufru skoro nic nevozím...Du?an píše:vzhledem ke g-lobbyho snímkům s popisem, ?e v jeho případě bych se asi volně lo?ené rezervy v kufru zbavil.