Fiat Dobló
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Vrátil jsem se z malé "dovči" v Turecku a byl jsem překvapen, co tam je fiatů. Jsou tam zastoupeny v?echny značky, hodně francouzů, něco vw, ?kodovek, mercedesů..
fiatů hodně, punt jsem moc neviděl, ale byly, hodně lineí a nejvíce těch levných albeí.
Co mě ale překvapilo ze v?eho nejvíce, bylo mno?ství doblíků a fiorin. V?echny nádherně načančané, plno doplňků, prostě paráda.A tyk tam jezila nová fiorina, v pestrých barvách.
Podle mě ( to je ale objektivní ) je Turecko fiatům země zaslíbená.
fiatů hodně, punt jsem moc neviděl, ale byly, hodně lineí a nejvíce těch levných albeí.
Co mě ale překvapilo ze v?eho nejvíce, bylo mno?ství doblíků a fiorin. V?echny nádherně načančané, plno doplňků, prostě paráda.A tyk tam jezila nová fiorina, v pestrých barvách.
Podle mě ( to je ale objektivní ) je Turecko fiatům země zaslíbená.
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
no v Turkey se přece fiat i renault vyrabí,tak proto jich tam jezdi hodně.To zas Kypr,ktery je ovlivněn řeckem a anglií, ale má nejbli? k Turecku,tak na Kypru kdy? potkate Fiata,tak to u? je zazrak a to tam jezdím u? 4 roky!Řecko a hlavně půjčovny v řecku jsou zase plné Fiatu PANDA
I Love Italians Cars//Made in Italy//Made in Fiat
Grande Punto 5d.Dynamic-Sole.black color.aircondition.
Grande Punto 5d.Dynamic-Sole.black color.aircondition.
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Fiat Nové Dobló Cargo Combi 1,3 Mjet (90k) SX
Barva: Červená Pimpante - pastelový lak
Výbava vozu: Airbag řidiče + airbag spolujezdce, boční airbagy vpředu, ABS + EBD (el. rozdělovač brzdné síly), posilovač řízení, centrální zamykání dálkově ovládané, přední mlhové světlomety, el. ovládaná přední + zadní okna, el. nastavitelná zpětná zrcátka (vyhřívaná) v barvě vozu, palubní počítač, tónovaná okna, imobilizér, zadní sedadlo dělené sklopné, dvouose stavitelný volant, originální autorádio s CD + MP3 přehrávačem, zadní dveře dvoukřídlé prosklené, boční posuvné dveře na straně spolujezdce a řidiče, zadní zástěrky, podélné stře?ní nosníky, zadní parkovací senzory, kuřácký kit, boční ochranné li?ty, pevný polohovatelný kryt zavazadlového prostoru (nosnost: 70 kg), vý?kově stavitelné sedadlo řidiče s loketní a bederní opěrkou, senzor venkovní teploty, tempomat.
Mám nabídku za 289 tisíc.
Právě se s polovičkou rozhodujeme, jestli to vzít. Prodáme Multiplu a fabii a nové Doblo pasujeme na roli rodinného auta.
Barva: Červená Pimpante - pastelový lak
Výbava vozu: Airbag řidiče + airbag spolujezdce, boční airbagy vpředu, ABS + EBD (el. rozdělovač brzdné síly), posilovač řízení, centrální zamykání dálkově ovládané, přední mlhové světlomety, el. ovládaná přední + zadní okna, el. nastavitelná zpětná zrcátka (vyhřívaná) v barvě vozu, palubní počítač, tónovaná okna, imobilizér, zadní sedadlo dělené sklopné, dvouose stavitelný volant, originální autorádio s CD + MP3 přehrávačem, zadní dveře dvoukřídlé prosklené, boční posuvné dveře na straně spolujezdce a řidiče, zadní zástěrky, podélné stře?ní nosníky, zadní parkovací senzory, kuřácký kit, boční ochranné li?ty, pevný polohovatelný kryt zavazadlového prostoru (nosnost: 70 kg), vý?kově stavitelné sedadlo řidiče s loketní a bederní opěrkou, senzor venkovní teploty, tempomat.
Mám nabídku za 289 tisíc.
Právě se s polovičkou rozhodujeme, jestli to vzít. Prodáme Multiplu a fabii a nové Doblo pasujeme na roli rodinného auta.
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
jo, je to předváděčka... najeto 200km...dall píše:predpokladam, ze to bude asi predvadecka, co?
klimu ma Dynamic v zakladu
klima....mají více předváděček, v některých je i klima, ale ty zase mají černé nárazníky a to se mi nelíbí...
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takze ten kousek ktery mas vybrany je bez klimy? Ja bych taky u noveho auta bez klimy nesel. Litoval bych toho celou dobu. Ale pokud to neni pro tebe jedna z priorit tak proc ne?romisek.capuska píše:jo, je to předváděčka... najeto 200km...dall píše:predpokladam, ze to bude asi predvadecka, co?
klimu ma Dynamic v zakladu
klima....mají více předváděček, v některých je i klima, ale ty zase mají černé nárazníky a to se mi nelíbí...
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele: