sice to nejsou puvodni ale pro predstavu...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
To není o averzi ke koncernu. To je jen vyjádření osobního vkusu, Mě se prostě ty prapodivné linky, výřezy, roz?klebené masky, světla ve s obrysem 10-ti hranu a podobně nelíbí. Tady vidím a? přehnanou snahu vytvořit agresivní vzhled s mizivým výsledkem.Kriss píše:Járo ty si stra?ně konzervativní![]()
Fakt to v realu vypada super ty kola a na Grande to bude taky super. Stribrne kola ma kazdy vul i jáale já u? nechcu nic s autem dělat.
Ale benja ted upravuje trosku auto a pokud to udelat tak poradne. Kola do černe nebo tmava kovova a nebo bile. A pak třmeny do barvy auta. Fakt je to super. Na tech fotkach to neni videt ale je to fakt super. A ty ví? Járo ?e nemam rad moc velke vystrelky.
A co se tycě auta tak design neni jako u grande ale zato jizdni vlastnoasti jej bohu?el předčí. Troufám si říct ?e i abarthMám mo?nost srovnání, a je to prostě lep?í, spí? hravěj?í. Abarth SS je podle mě stejnej ale cena je jinde.
Motor je tu super, taha plynule bez cukani od spodu. Fakt sem byl překvapen. Ja nemam koncern rad ale tohle mne mile překvapilo. převodovka je prostě DSG, někomu se to libi jinemu ne. Mi to vyhovovalo proto?e kdy? nechcu tak s tim nemusim radit a to je super.
No a více povykládám na srazu