Tipy na další sraz

Srazy vozů Fiat, ale nejen jich...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jarou? píše:
Du?an píše:Pro zájemce:
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/

Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí) :wink:
No tak je to jasné - je to datum, kterému se obloukem vyhnem a uděláme si tam GP sraz o týden dřív nebo později v závislosti na počasí a v klidu :wink: Opravdu u? nehodlám mrznout v de?ti a celou noc poslouchat randál z vytuzených kár....
Na srazu GP FANS v rámci tuning srazu se mi líbilo, ?e jsme tam měli dost diváků (i kdy? vzhledem k počasí byla náv?těvnost o rok dříve hojněj?í) .... Ov?em je pravdou, ?e ta noc byla hrůza. Jedině přespat ve stanech někde móóc vzadu

Pokud se sejdeme na Rozko?i (v jakém koliv termínu), napadlo mě udělat spanilku kousek za hranice do Polska, kousek od Kudowy Zdroj je kostnice (pokud by byl zájem), údajně snad největ?í ve střední Evropě. Zkusil bych to tam očíhnout, náv?těvu plánuju u? od loňska
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jarou? píše:
Du?an píše:Pro zájemce:
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/
Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí) :wink:
No tak je to jasné - je to datum, kterému se obloukem vyhnem a uděláme si tam GP sraz o týden dřív nebo později v závislosti na počasí a v klidu :wink: Opravdu u? nehodlám mrznout v de?ti a celou noc poslouchat randál z vytuzených kár....
Vzhledem k tomu, ?e na zmíněném tuning srazu by mělo být na co kouknout a i my bychom měli dost diváků, napadlo mě, ?e kdybychom sraz provedli v uvedeném termínu, mohli bychom navečer spanilkou přejet do jiného kempu, kde by byl klid.
Renault Captur 130 HP
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

tak bude tedy dajaky velky zaz alebo nebude? sak uz je april ...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

1nekros1 píše:tak bude tedy dajaky velky zaz alebo nebude? sak uz je april ...
Proto jsem se tu zase ozval ....
Renault Captur 130 HP
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

taky by mne zajimalo...jestli se bude neco konat...at si muzu vzit dovolenou v praci ;-)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jarou? píše:
Du?an píše: Jestli souhlasíte z Rozko?í, zamyslete se (a pokračujte v diskusi) nad mým návrhem spojit ho opět s tuning srazem a přespat jinde
Vymysli teda kde jinde, proto?e abych byl upřímný, tak mě ty zbastlené káry na tuzing srazu nelákaj ani trochu.
Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné:
http://www.autokempnachod.cz/
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:
Jarou? píše:
Du?an píše: Jestli souhlasíte z Rozko?í, zamyslete se (a pokračujte v diskusi) nad mým návrhem spojit ho opět s tuning srazem a přespat jinde
Vymysli teda kde jinde, proto?e abych byl upřímný, tak mě ty zbastlené káry na tuzing srazu nelákaj ani trochu.
Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné:
http://www.autokempnachod.cz/
To by bylo fajn, vypadá to dobře. Teď by to je?tě chtělo svázat termín srazu s dobrým počasím, proto?e pokud by to bylo obdobné jak loni, tak rad?i nee. Já bych byl osobně pro variantu: příznivá předpověď - vymyslíme termín - pokud se sejde i s tuningem - pro některé o to líp :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

... hezké, kdyby nebyl s předpověďmi problém :D
Ví? ?e se předpovědi mění ze dne na den
Renault Captur 130 HP
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Já bych byl spí? pro termín srazu s tím tuningem mohlo by se okouknout i něco jiného a měli bysme víc obdivovatelů.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Já bych byl spí? pro termín srazu s tím tuningem mohlo by se okouknout i něco jiného a měli by jsme víc obdivovatelů.
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Já bych byl spí? pro termín srazu s tím tuningem mohlo by se okouknout i něco jiného a měli by jsme víc obdivovatelů.
milhaus
Štamgast

Příspěvek od milhaus »

Já nevím no, ale kdy? jde o GP sraz tak by to mělo být někde v klidu jenom GPčkáři a nějací frajírci v natuňenejch kárách.....Prostě sami v klidu pokecat a tak,no ne....
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

milhaus píše:Já nevím no, ale kdy? jde o GP sraz tak by to mělo být někde v klidu jenom GPčkáři a nějací frajírci v natuňenejch kárách.....Prostě sami v klidu pokecat a tak,no ne....
moje řeč :)(:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

no jo ale co mi frajirci v natunenejch GP ckach ?mi mame pak smulu teda ... :lol:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
milhaus
Štamgast

Příspěvek od milhaus »

:ehm :?:
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Odpovědět