Du?an píše:Pro zájemce:
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/
Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí)
No tak je to jasné - je to datum, kterému se obloukem vyhnem a uděláme si tam GP sraz o týden dřív nebo později v závislosti na počasí a v klidu Opravdu u? nehodlám mrznout v de?ti a celou noc poslouchat randál z vytuzených kár....
Na srazu GP FANS v rámci tuning srazu se mi líbilo, ?e jsme tam měli dost diváků (i kdy? vzhledem k počasí byla náv?těvnost o rok dříve hojněj?í) .... Ov?em je pravdou, ?e ta noc byla hrůza. Jedině přespat ve stanech někde móóc vzadu
Pokud se sejdeme na Rozko?i (v jakém koliv termínu), napadlo mě udělat spanilku kousek za hranice do Polska, kousek od Kudowy Zdroj je kostnice (pokud by byl zájem), údajně snad největ?í ve střední Evropě. Zkusil bych to tam očíhnout, náv?těvu plánuju u? od loňska
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Pro zájemce:
Katy na jejich klubových stránkách oznámila, ?e TuningXcars Meeting na Rozko?i se letos koná v termínu 18.-20.6.2010 - viz aktualita z 1.1.2010 http://www.puntotuning.eu/
Bude mít někdo zájem se zúčastnit či bychom to zase pojali zároveň jako česko-slovenský sraz GP FANS? Termín je to dobrý i na přenocování ve stanech.
Samozřejmě uva?ujte i o místě samostatného srazu GP FANS (přemý?lejte, čas letí)
No tak je to jasné - je to datum, kterému se obloukem vyhnem a uděláme si tam GP sraz o týden dřív nebo později v závislosti na počasí a v klidu Opravdu u? nehodlám mrznout v de?ti a celou noc poslouchat randál z vytuzených kár....
Vzhledem k tomu, ?e na zmíněném tuning srazu by mělo být na co kouknout a i my bychom měli dost diváků, napadlo mě, ?e kdybychom sraz provedli v uvedeném termínu, mohli bychom navečer spanilkou přejet do jiného kempu, kde by byl klid.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
tak bude tedy dajaky velky zaz alebo nebude? sak uz je april ...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Du?an píše: Jestli souhlasíte z Rozko?í, zamyslete se (a pokračujte v diskusi) nad mým návrhem spojit ho opět s tuning srazem a přespat jinde
Vymysli teda kde jinde, proto?e abych byl upřímný, tak mě ty zbastlené káry na tuzing srazu nelákaj ani trochu.
Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné: http://www.autokempnachod.cz/
Du?an píše: Jestli souhlasíte z Rozko?í, zamyslete se (a pokračujte v diskusi) nad mým návrhem spojit ho opět s tuning srazem a přespat jinde
Vymysli teda kde jinde, proto?e abych byl upřímný, tak mě ty zbastlené káry na tuzing srazu nelákaj ani trochu.
Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné: http://www.autokempnachod.cz/
To by bylo fajn, vypadá to dobře. Teď by to je?tě chtělo svázat termín srazu s dobrým počasím, proto?e pokud by to bylo obdobné jak loni, tak rad?i nee. Já bych byl osobně pro variantu: příznivá předpověď - vymyslíme termín - pokud se sejde i s tuningem - pro některé o to líp
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Já nevím no, ale kdy? jde o GP sraz tak by to mělo být někde v klidu jenom GPčkáři a nějací frajírci v natuňenejch kárách.....Prostě sami v klidu pokecat a tak,no ne....
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
milhaus píše:Já nevím no, ale kdy? jde o GP sraz tak by to mělo být někde v klidu jenom GPčkáři a nějací frajírci v natuňenejch kárách.....Prostě sami v klidu pokecat a tak,no ne....
moje řeč
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV