Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Světla pěkný .bany, má? ?těstí, ?e ti v?echno funguje tak, jak má
. Nemohl by jsi udělat nějaký foto, jak vypadají rozsvícený světla v noci, kdy? se postaví? proti zdi, abych viděl, jaký tvar světla to hází přes ty čočky?

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Jeliko? se nám BANY někde toulá, natrefil jsem na toto foto a myslím ?e denní svícení je dostatečné (a mělo by být, pokud světla mají homologaci):Du?an píše: BANY, čekáme pořád na ty slíbené fotky denního svícení ve dne (jeho intenzita)

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
jinak takovy stesti nemam levy svetlo uz nejde stelovat vubec asi vypadlo stelovani nebo neco prasklo dalsi vec pomalinku zacinaj praskat ciry plasty pres svetlo sou tam tisice malej prasklinek takze peknej shit jinak to denni oproti treba audi stoji za peknou backoru sviti to tak o polovinu min ale rikam zatim nikdo neblika a jezdim nato furt... jinak u nas tagari normalne maj takovy denni sviceni asi tak za 200kc takovy ty vnitrni doidky na osvetleni interieru do zapalovace a vubec to nehrotej takze sem klidnej 

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Tak?e origo světla to ře?í. Bany, u? bych to reklamoval (a asi bych se sna?il dostat prachy nazpět).bany píše:jinak takovy stesti nemam levy svetlo uz nejde stelovat vubec asi vypadlo stelovani nebo neco prasklo dalsi vec pomalinku zacinaj praskat ciry plasty pres svetlo sou tam tisice malej prasklinek takze peknej shit jinak to denni oproti treba audi stoji za peknou backoru sviti to tak o polovinu min ale rikam zatim nikdo neblika a jezdim nato furt... jinak u nas tagari normalne maj takovy denni sviceni asi tak za 200kc takovy ty vnitrni doidky na osvetleni interieru do zapalovace a vubec to nehrotej takze sem klidnej

Renault Captur 130 HP
Tak to si to taky moc nevychytal s těma světlama. Já tam zítra u? budu mít zpátky origo?. Reklamovat ty moje křápy jsem zkou?el, ale jaksi soudruzi z DE nějak neodpovídají..bany píše:po vejku du nato a chci prachy ale myslim ze mi to nedaj dam tam origo a denni sviceni koupim a jeto ale myslim ze mi to jen opravej nu ale to pozname ...
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Viděl jsem na srazíku ty Banyho světla s LEDkami. Intenzita svícení LEDek vhodná tak na obrysová světla..bany píše:... to denni oproti treba audi stoji za peknou backoru sviti to tak o polovinu min
Bany, je?tě mě napadlo, jestli je má? dobře zapojené

P.S Jinak vypadajé velmi dobře
Renault Captur 130 HP
Jak jsem ji? psal, ty LED-ky by měly mít dvojí intenzitu svícení, jde tedy o to, zda-li to má Bany správně zapojené. Musí se napojit na parkovačky jak pí?e?, ale na denní svícení musí být káblik jinýTeddy86 píše:Je to o tom ze se ty ledky napojuji pokud vim na kablik od parkovacek. Parkovacka potrebuje male napeti aby plnila svuj ukol. Pokud je v kabliku male napeti => maly proud => mala svitivost.
Renault Captur 130 HP
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No ale ten GP nema. Musel by s to udelat nejak sam ale je to tusim prave nachystane ze se to ma napojit na parkovacky ale tam to pak plni ukol parkovacek nikoli denniho sviceni. Otazka je zdali ty diody maji takovou svitivost aby potom plnili ucel denniho sviceni. Kdyz do nich pusti moc proudu tak je pak zase muze spalit. Neni to jednoduche kdyz clovek nevi jejich svitivost. Uz ted jedou treba naplno a treba ne. Kazda dioda ma jinou hodnotu svitivosti. A pokud tam cpou nejake shity tak to pak jedine vymenit za silnejsi a to uz asi nestoji za to.Du?an píše:Jak jsem ji? psal, ty LED-ky by měly mít dvojí intenzitu svícení, jde tedy o to, zda-li to má Bany správně zapojené. Musí se napojit na parkovačky jak pí?e?, ale na denní svícení musí být káblik jinýTeddy86 píše:Je to o tom ze se ty ledky napojuji pokud vim na kablik od parkovacek. Parkovacka potrebuje male napeti aby plnila svuj ukol. Pokud je v kabliku male napeti => maly proud => mala svitivost.