to je lepsi napad Dusane... ale tak to je jasny koukam ze ses vetsi blazen nez ja coline
vyskouset se to musi to je jasnacka kdys sem mel predtim filcku nacpal sem do ni 100tis a pak sem ji prodal za 48tis myslim a cena ji byla + 70tis
jinak uz jsem si rikal ze to necham seriovy ze jak se v tom furt hrabu tak furt neco odchazi ale zena me presvedcila ze musime mit zase neco vic nez origo tak natom pracujem pomalu ono to nejde bejt pri zemi u tak krasnejch aut ne?!!!
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Colin píše:Dobrý nápad. Zalo?íme speciální podpůrný Colinův - GP hokus pokus fond. Účet sdělím, co nejdřív:)
Já bych ten nápad trochu upravil: se speciálním podpůrným Colinovým fondem souhlasím, ale trochu bych to otočil - jeliko? má hodně peněz, mohl by jeho prostřednictvím Colin podporovat nás
To by mě zajímalo, jak si při?el na to, ?e mám hodně peněz? Já si beru v?echno na splátky, kdybych na to měl ?etřit, tak se ani nedočkám.
Ostatní věci mi kupuje jedna hodná firma, který to auto patří
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
.bany píše:to je lepsi napad Dusane... ale tak to je jasny koukam ze ses vetsi blazen nez ja coline
vyskouset se to musi to je jasnacka kdys sem mel predtim filcku nacpal sem do ni 100tis a pak sem ji prodal za 48tis myslim a cena ji byla + 70tis
jinak uz jsem si rikal ze to necham seriovy ze jak se v tom furt hrabu tak furt neco odchazi ale zena me presvedcila ze musime mit zase neco vic nez origo tak natom pracujem pomalu ono to nejde bejt pri zemi u tak krasnejch aut ne?!!!
Ty to má? o dost lep?í, má? turbínku, tak?e mo?nosti úprav jsou daleko vět?í a lep?í. Já jsem přemý?lel o tom, ?e bych začal něco tvořit na bráchový octávii RS, takový vět?í turbo, vstřiky, mezichladič atd., to bych se vyřádil, jen to zrovna není levný. Nebo bych mohl dovízt z DE nějaký GP ... absolutně nemám představu ... oran?ový + skywindow a 1.9 diesel nebo 1.4 turbo , jen bych toho asi chtěl hodně ... nový auto, byt, svatbu.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
n o tak pokud mas hodny rodicovstvo a plati ti to tak parada...to zavidim jinak u Ors by se tunilo dobre...no co tak pritahnout muzes nejakou cars to problem nejni ...pocatek tjuningu mas na svim aute to oholis das tam origo a mas vetsinu externiho tuningu doma...pak uz jen uprava motorizace... jinak kdys sme u toho RSsa tak si myslimze uprava by vysla tak na max 50tis pokud ses schopnej to dat dokupy sam(mas sikovny prsticky) mozna ani ne...
jinak svatba je zanedbatelna castka oproti bytu a autu nu to uz se tezko rozhoduje pak co si koupit driv
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Ze svýho jsem investoval do auta tak 45000,-, zbytek firma. Beru to tak, ?e auto teď mám, tak?e na řadu přijde asi byt, svatba počká. Jen ta moje chce do 30ti mimčo a to zas nechce bez svatby Tak?e mám u? jen 4 roky, abych to zvládl v?echno. Proto se sna?ím teď u?ít auta co nejvíc.
?ikovný prstíky moc nemám, ale ?ikovný kamarády ano, tak?e by nebyl problém. Jen a? si brácha investuje do svýho auta sám, ale studuje, tak?e není kde brát.
tak kua vy se mate ale ja kdys sem studoval mel sem 120 a ne Ors jinak to sme natom stejne s tou svatbou a tak jenze ja sem natom hur pac sem se blbe vsadil a prohral a musim se letos zasnoubyt,pristi rok brat nu ale co naplat kdys ji milujes ... tak ja mam zenu akcnacku taky miluje tuning a hlavne me vzdycky do neceho uvrta jak se zminim takze v tomhle mam velkou oporu jen pak ty penize zbytecne litaj nu...dalo by se usetrit mnohem vic no
Já dostal auto a? kdy? jsem ?el pracovat, kvůli dopravě, ale nestě?uju si. Předtím jsem musel jezdit holt v audi a takových plechovákách To brácha ho dostal za přijetí na V?, ale ojetý z DE. Jen ten člověk co ho měl předtím tam dal 18" kola, dopředu nějaký to lízatko, masku, boční výdechy. Brácha u? pak jen nový rádio, repro, neony a chip. Tak?e mu to jede teď celkem pěkně.
Já u? zasnoubenej jsem docela dlouho, koupil jsem prstýnek z bílýho zlata a s diamantem, ale kdy? ji miluje?
Jinak podporu v nějakým tom upravování auta taky mám, proto?e máme celkem stejnej vkus.
to ja mam prstenec jen z chyrurgicky oceli s takovim malim hajzlikem jinak dobrej v kus byli zlato je pekny taky chceme... no tak ja sem si na vsechny auta vydelal sam muzu bejt pysnej nasebe to je taky tim ze vcelku sem bral driv to co nasi oba dohromady ted uz je to mrtvi ted uz jen prezivam... jinak mam par bokovek jako na opravy aut znamejch a tak... tak si prividelam ale ted posledni dobou sem nejak bez kseftu-nejak ty svinuchy auta se nerozbijej ... a hlavne vlete clk utrati nehorazny prachy sami jezdeni nekam dovoleny hruza : )
jedes na rozko??
Colin píše:Jen ta moje chce do 30ti mimčo a to zas nechce bez svatby ...... ?ikovný prstíky moc nemám, ale ?ikovný kamarády ano, tak?e by nebyl problém.
Trochu jsem ten tvůj text promazal a vznikla dobrá sranda
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Koukám, ?e má? nějakou dobrou náladu .... vyhrál si ve sportce nebo má? dovolenou?
.bany píše:to ja mam prstenec jen z chyrurgicky oceli s takovim malim hajzlikem jinak dobrej v kus byli zlato je pekny taky chceme... no tak ja sem si na vsechny auta vydelal sam muzu bejt pysnej nasebe to je taky tim ze vcelku sem bral driv to co nasi oba dohromady ted uz je to mrtvi ted uz jen prezivam... jinak mam par bokovek jako na opravy aut znamejch a tak... tak si prividelam ale ted posledni dobou sem nejak bez kseftu-nejak ty svinuchy auta se nerozbijej ... a hlavne vlete clk utrati nehorazny prachy sami jezdeni nekam dovoleny hruza : )
jedes na rozko??
Já nemám ?ádnej prsten, jen ta moje polovička ... na mě se u? nedostalo s penězma, on ten ?utr byl nějakej drahej Na auto bych si taky rád vydělal sám, ale s mým platem úředníka to zrovna není lehký, musí najít lep?í práci.
Je blbý, ?e nemá? teď moc k?efty, pomohl bych ti, ale nechce se mi rozstřelit zas kvůli tomu auto
Na rozko? nevím, jestli dorazím, je to přeci jen z ruky a taky jsem po dovolený, jsou potřeba nějaký hadříky, do toho různý narozeniny, tak?e asi to nedopadne. Kdyby se udělalo konečně něco vět?ího v Praze, a? to máme tak nějak v?ichni stejně daleko.
no tak to me dovca ted ceka...14 dni uz se tesim jinak hadry nato se.. sice furt rikaj doma ze sem jak socka ale cert to vem mam dvoje slusny hadry jinak chodim ve volnim onosenym to je nejlepsi...holky uz nebalim tak co sampon zeme bejt nemusi
jinak pha a sraz no to sem prudil dost dlouho nikdo nic lukin by jel urco,ty ja dusan taky ma abstak rikal a pise nevim kdo jinej jeste...dony luckina nato pekne je..u tak neco vymysli neco ale po rozkosi sem dva vejky mimo mam moc prace doma...tak neco koncem rijna treba muzem udelat dame srazek,zajdem do MCeka a pokecame