zdravičko pánové
jezdím momentálně s feliciou, pomaličku si hledám nové autí, prohlídl sem snad v?echny automobilky, přelouskal stovky recenzí, a mám výbráno na 99% Grande Putno.
barvu bych chtěl Modrou New Orleans, 5 dvéřové, motor 1.2ku
Výbavu si dám dynamic a pár přídavků, jako ko?ený volant + řadící páku, tonovane okna, aut. klimu, el. zadni okna, radio + mp3 , hifi sadu, parkovací senzory, vyhřívané sedačky, mlhovky,
a mám pár dotazů:
1) přesedlal tady někdo z one felicie do GP 1.2 a mu?e mi třeba řict jestli je velky rozdil v motoru, velikosti kufru a místě na zadních sedačkách ?
2) Má cenu si nechávat dát ten hifi systém s subwooferem ? jaky ma vykon ? Co je to Hifi interscoope ?
3) Jde u Fiatu obědnat něco original na zakrytovani motoru zespod ?
4) koukal sem na par tuning dilu, a třeba mě zajima jedna věc :
http://www.rusmich-tuning.cz/JOM/Svetla ... 12368.html
pi?ou tam ?e pasuje na original konektory. ale nevidim tam H4 řarovku ale jakousi čočku. bude s tim problem ? xenony nechcu kvuli ilegalitě.
5) kdy? budou penize navic, zaco mi doporučujete ?e si mam krom te moji vybavy připlatit ? Mam vzit ESP nebo rad?i stře?ní okno, hasičák ne prt? ten co tam davaj ze?enu vyrazně levněji, kuřak nejsem, co třeba to Blue and Me ? je to k něčemu ?

Nebo loketní opěrka vepředu. má to cenu
brát ?
6) GP má standartně El. přední okna ?
kdy? poradíte dobře a zadaří se, tak do pár měsíců tu mů?u začít chodit pravidělně a chlubit se svým vlastním GP