Koukám, ?e bude? asi na technické ře?it Davidsův problém z fóliemi na předních dveřích. Jinak disky O.K.
tet jsem se na to chtel zeptat, vypada ze to ma skoro tak tmave jako ja, ja mel propustnost 5% PS:hned po technicke budou nove folie akorat uz prusvitnejsi trosku
Problem na technicky mit nebudu, protoze mam na ty folie schvaleni Jsem ted zjistil, ze uz mam to jedno kolo skrably a jak na potvoru to je dost videt. Jen nevim, kde se to stalo, nic jsem nikde nevzal ... se na to ... Mam je chvili a ted tohle.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
wenca píše:Tak mám dilema , které kola obout ?? 15" vs 17"
Kdy? ty 17" nikdo nechce , ?e bych si je nechal ?
Jsou pěkné oboje.
Jde o to, jestli by Ti u těch 17-tek nevadila asi vět?í tvrdost na hrbech.
TZy 5-ti paprskové se mi líbí tro?ku více (podobné mám taky) a 15" asi na 1,2-ku stačí
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
To wenca: No ty 17 vypadaji 100% lip, ale zalezi na tobe, bude to tvrdsi, dobra guma bude pak neco stat. Jinak muj nazor je ze na 1,2 jsou asi idealni 16". Cena gum je celkem prijatelna a ta tvrdost nebude takova. Ja kola letos neresim, nemam na ne prachy.
Macek: Natřít kotouče? Jak to myslí?. Bubny vzadu jsem před zimou důkladně odmastil očistil zbavil rzi a nastříkal slavným "hemeroidem ". A co myslí? jak na jaře, je to tam bubny kvetou. Jinak ne? jsem dojel domů tak byl ten kotouč vyle?těný.
GP 1.2 DYNAMIC 5dv. Modrá New Orleans, int.modrý inox. (Borůvka)
Pajan píše:Macek: Natřít kotouče? Jak to myslí?. Bubny vzadu jsem před zimou důkladně odmastil očistil zbavil rzi a nastříkal slavným "hemeroidem ". A co myslí? jak na jaře, je to tam bubny kvetou. Jinak ne? jsem dojel domů tak byl ten kotouč vyle?těný.
na bubny sa predava origos farba ktora znesie velke teplo a ostava stale super ja som mal na favousovy zlto nastriekane bubny 2 roky a nezliezla dolu a ani hrdzu to nechytalo proste super ale 0,25 litra stalo 290sk
inak krasne kola ake to mas ET 38? alebo 35
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba