19" je skutecne hodne, ani to nevypada pekne, kdyz je to kolo takove velke a guma skoro neni videt, ja mam 18" a GP to slusi do mensich bych nesel, a jak vidim tohle tak rozhodne ani nema cenu kupovat vetsi, nehlede na to, ze max 2 lidi trocha nerovnosti, a gumy budou drit, to znam u sebe, ze v 5 lidech nemuzu jezdit
Davids píše:19" je skutecne hodne, ani to nevypada pekne, kdyz je to kolo takove velke a guma skoro neni videt, ja mam 18" a GP to slusi do mensich bych nesel, a jak vidim tohle tak rozhodne ani nema cenu kupovat vetsi, nehlede na to, ze max 2 lidi trocha nerovnosti, a gumy budou drit, to znam u sebe, ze v 5 lidech nemuzu jezdit
ty uz po sezone nebudes prodavat 18" dyt si rikal ze gumy na to kupovat za ty prachy nebudes
Davids píše:19" je skutecne hodne, ani to nevypada pekne, kdyz je to kolo takove velke a guma skoro neni videt, ja mam 18" a GP to slusi do mensich bych nesel, a jak vidim tohle tak rozhodne ani nema cenu kupovat vetsi, nehlede na to, ze max 2 lidi trocha nerovnosti, a gumy budou drit, to znam u sebe, ze v 5 lidech nemuzu jezdit
ty uz po sezone nebudes prodavat 18" dyt si rikal ze gumy na to kupovat za ty prachy nebudes
Tak tam jsou gumy funglovky takze s nima 2-3 roky pojezdim rocne najezdim na letnich tak 5 000 km takze by to nemel byt problem, no a do te doby se penize na nove letni najdou, takze kola se prodavat nebudou, nemelo by to cenu, stejne bych si zase koupil 18" libi se mi ta velikost
Ahoj mám dotaz asi v?em známej ale já se v tom neorientuju
Kdybych si chtěl koupit kola ani? bych musel měnit zápis v TP musim mít přesně 6 x 15 43 ET ? bo existuje i jiná varianta? Předem díky za odpověď a doufám ?e u? to tu někde neni nějak jsem to nena?el
Pietro píše:Ahoj mám dotaz asi v?em známej ale já se v tom neorientuju
Kdybych si chtěl koupit kola ani? bych musel měnit zápis v TP musim mít přesně 6 x 15 43 ET ? bo existuje i jiná varianta? Předem díky za odpověď a doufám ?e u? to tu někde neni nějak jsem to nena?el
Oficiálně mů?e? mít na autě pouze ty rozměry kol a ráfků, jaké udává zápis v TP. Ostatní pouze se zapsáním dal?ích údajů nebo "načerno"
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV