Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
tak u? je doma
Ahojte Granďáci
tak uz i ja k Vám patrim a domu si dnes dovezl GP Sport 1,9 Multijet
Cesta z Prahy i pres ucpanou dalnici byla super a a cas nahnany rychlou jizdou jsem ztratil na nekolika benzinkach, kdy jsem se proste musel kochat i z venku
Ma najeto 20tis.km a az na nerovnou pricku volantu (hned poresim) a podreny 1 disk, vypada proste uzasne ! Prvni dojem z kozenych sedacek byl trosku rozpacity (ty latkove s puntikama - verze sport vypadaji lip), ale po kratkem pobytu v tomto sedadle jsem okamzite zmenil nazor.
Pritelkyne ho taky vyzkousela a je nadsena - chybejici zadni dvere odpusteny
Takze ted uz jen budu jezdit a jezdit.
Fotky udelam hned, jak to po tom desti vycistim.
A? to jezdi Vam vsem !

Cesta z Prahy i pres ucpanou dalnici byla super a a cas nahnany rychlou jizdou jsem ztratil na nekolika benzinkach, kdy jsem se proste musel kochat i z venku

Ma najeto 20tis.km a az na nerovnou pricku volantu (hned poresim) a podreny 1 disk, vypada proste uzasne ! Prvni dojem z kozenych sedacek byl trosku rozpacity (ty latkove s puntikama - verze sport vypadaji lip), ale po kratkem pobytu v tomto sedadle jsem okamzite zmenil nazor.
Pritelkyne ho taky vyzkousela a je nadsena - chybejici zadni dvere odpusteny

Takze ted uz jen budu jezdit a jezdit.
Fotky udelam hned, jak to po tom desti vycistim.
A? to jezdi Vam vsem !
Naposledy upravil(a) Drtikol dne pát kvě 11, 2007 21:26, celkem upraveno 1 x.
GP Sport 1,9 JeToDiesel
-
- Štamgast
-
- Štamgast
jj s tímto jsem týden jezdil, ideální motor do GP, gratuluji, na dálnici jak doma. A doufám ?e se pochlubí? i nějakým fotem.taratiger píše:Ahoj lidi.Říká se ?e..kdo si počká,tak se...a mám ho!!!!![]()
Krásnej
Puňta 1,3 /90 ps sport v Exotice. Lidičky jak ten táhne...,to je labů?o...prostě paráda!
GP 3d 1,2 Dynamic
Ja som hodil svoje foto na tuto adresu a par som ich dnes doplnil:
http://dmb.fns.uniba.sk/punto.htm
http://dmb.fns.uniba.sk/punto.htm