Dnes jsem v Kutné Hoře viděl BMW, na kterém měl majitel středočeskou RZ. Vzadu normální s CZ v modrém unijním pásku, vpředu psanou německým fontem písma a číslic s D v modrém prou?ku.
Zajímavá záliba, ?e? Ale zřejmě do 1. kontroly policií
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dobre ?e si napísal.Som o tom ani nevedel, preto?e stzránku Lancie nesledujem. To by Bratislavčania na fóre mohli napísa? ako tam je. Oni to majú pod nosom.
Na?i "kolegové" z italského GrandePunto Clubu chystají vydání svého kalendáře na rok 2009. Členové zasílají do konkurzu fotografie svých GP-ček. Tyto fotografie mů?ete shlédnout na:
Du?an píše:Na?i "kolegové" z italského GrandePunto Clubu chystají vydání svého kalendáře na rok 2009. Členové zasílají do konkurzu fotografie svých GP-ček. Tyto fotografie mů?ete shlédnout na:
Pepo B, není to nic tajného, na?e ?kola spolupracuje se ?kolami v Německu, Lucembursku a Kypru na projektu Comenius - Dětství v dne?ní Evropě, a jedním z výsledku na?í práce je i nástěnný kalendář ve čtyřech jazycích. A proto?e tisk vychází nejlépe u nás a doprava autem 500 kalendářů je levněj?í ne? po?ta, tak jsem jel. A Puntu se to líbilo...( a mi také )
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
Nechápu, proč zimní gumy neuzákoní, tak jak je to v některých jiných zemích. Místo toho nechají vyrobit fůru značek a zablokují půlku silnic republiky. Nebo ?e by to byla promy?lená forma, jak donutit lidi přezout na zimní kola i bez zákona?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nechápu, proč zimní gumy neuzákoní, tak jak je to v některých jiných zemích. Místo toho nechají vyrobit fůru značek a zablokují půlku silnic republiky. Nebo ?e by to byla promy?lená forma, jak donutit lidi přezout na zimní kola i bez zákona?
Ja myslim ze kdyby to uzakonily hned tak by to bylo levnejsi a jednodusi ale jelikoz kdyz neco jde udelat jednoduse tak proc to neudelat slozite ze?
Teddy86 píše:
Ja myslim ze kdyby to uzakonily hned tak by to bylo levnejsi a jednodusi ale jelikoz kdyz neco jde udelat jednoduse tak proc to neudelat slozite ze?
Přesně tak.
Také u? mají policisté nové Passaty pro stíhání spěchálků na dálnici: http://www.novinky.cz/clanek/156801-obr ... iratu.html
Hlavně aby je brzy opticky "neupravili", jeko nedávno při převozu ty nové policejní Oktávky