Stěrače a cyklovač stěračů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
jinak vcera jsem se prochazel po tescu a najednou cumim a maji tam flat sterac 400 mm za 89 Kč, (rozmery grande 660x390) ale je problem sehnat tu 390 mm a v tescu meli 400 mm coz tam krasne vleze, sice kvalita bude stat za *****, ale koupim jeste za 150 Kc ten 660 mm a mam sterace za 250 KC treba jenom na rok, ale porad lepsi nez na 2 roky origo za 1000 kč 

To mě překvapuje, ?e vám chlapi, ty stěrače dělají neplechu
Mě chodí ti?e a to mají teď za sebou rok provozu. Jinak, já rad?i origo za 1000,- ne? nějaké ?mejdy a náhrady z TESCA nebo OBI van...
Mo?ná by bylo zajímavé zjistit cenu přímo u Valeo http://www.valeoservice.com/html/czechr ... alites.php
Valeo Web Catalogue

Mo?ná by bylo zajímavé zjistit cenu přímo u Valeo http://www.valeoservice.com/html/czechr ... alites.php

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
tet jsem vymenil ten jedes sterac a parada, na tom starem uz bylo videt,ze ma gumicku roztrhanou, hold auto uz ma skoro 3 roky takze se neni cemu divit
a na origo sterace seru kamos kupoval Valeo na Octavu a efekt byl stejny kdyz jsem ja kupoval ty levne na punto 1, akorat v tom rozdilu, ze me to stalo asi tretinu 

ta cena tam nikde nebyla vyznacenaJarou? píše:To mě překvapuje, ?e vám chlapi, ty stěrače dělají neplechuMě chodí ti?e a to mají teď za sebou rok provozu. Jinak, já rad?i origo za 1000,- ne? nějaké ?mejdy a náhrady z TESCA nebo OBI van...
Mo?ná by bylo zajímavé zjistit cenu přímo u Valeo http://www.valeoservice.com/html/czechr ... alites.phpValeo Web Catalogue

Ahoj, mam GP a chtel bych se zeptat jak upevnim sterace k tahlum, kdyz sem kupoval ojete GP tak ty sterace byli na skle volne prilozeny a pritiskle tahlama, jeste bych mel dotaz ohledne vymeny zadni zarovky na zpatecku, je v narazniku, nevite jak na to, mam zkusenost ze skodovkama, ale tohle je pro me neco noveho.diky muzete psat i na mail dog13@seznam.cz
Stěrače se do táhel musí zacvaknout, pokud to nejde, tak tam mo?ná někdo dal ?mejdy z Tesca a naaran?oval todog13 píše:Ahoj, mam GP a chtel bych se zeptat jak upevnim sterace k tahlum, kdyz sem kupoval ojete GP tak ty sterace byli na skle volne prilozeny a pritiskle tahlama, jeste bych mel dotaz ohledne vymeny zadni zarovky na zpatecku, je v narazniku, nevite jak na to, mam zkusenost ze skodovkama, ale tohle je pro me neco noveho.diky muzete psat i na mail dog13@seznam.cz

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Neorigo na GP jsem nikde neviděl a origo jsou kolem litru.dog13 píše:tak jsem zjistil, ze mi tam dali sterace uplne z jineho auta a pritiskli to tahlama, nevite nekdo kolik stoji nove na GP, muzou byt i neoriginalni Fiat
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV