Taky mi to do?loJarou? píše:Tak to vypadá, ?e ?ance na výhru prvního 1000 triček pro registované nijak nesouvisí s číslem FIAT PEOPLE karty
Dneska mi při?lo mailem:
Vá?ená paní / vá?ený pane,
dovolujeme si Vás informovat, ?e jste mezi prvními 1000 u?ivateli systému a máte tedy ?anci získat tričko Fiat People za své členství. Abychom Vám byli schopni tričko zaslat, chtěli bychom Vás po?ádat o určení velikosti trička, o které máte zájem. To provedete pomocí přihlá?ení se do svého profilu na www.fiatpeople.cz, kde kliknete na odkaz Editovat profil a ve spodní části formuláře uvidíte otázku "Vyberte velikost trička, o kterou máte zájem v případě, ?e byste jej vyhráli."
Trička Fiat People jsou k dispozici ve velikostech dámské M a pánské M a pánské L. Označte velikost, o kterou máte zájem a stiskněte tlačítko Odeslat. Tričko Fiat People by Vám mělo dorazit na Va?i po?tovní adresu během týdne.
S pozdravem
Marcela Kvízová
Fiat ČR spol.s r.o. / Fiat SR spol.s r.o.
Grande Punto
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Fiat Grande punto 1,3Mjet90k sport červená exotika

Ja jsem se registroval na fiatpeople docela pozde, tak pred ctrnacti dny.... no a tenhle tyden domu dosla velka obalka a v ni obalka mensi. Poslali najednou jak kartu s cislem (27xx), tak i tricko   Cili asi trika posilaji vsem, kdo se zaregistroval.
  Cili asi trika posilaji vsem, kdo se zaregistroval.  

GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"

- 
				Pavel Vantuch
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Já to pochopil tak, ?e se jedná o prvních 1000 registrovaných (přihlá?ených na web Fiat people) To, ?e mám taky pořád zadaný VIN čekající na schválení, nemá s trikem nic společného. Předpokládám, ?e ke "schválení" ze strany Fiatu dojde v okam?iku, kdy si od nich něco koupím, proká?u se kartou a budou mi za ten nákup započítány nějaké ty body.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV

Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Oni to asi v prubehu zmenili, ted jsem se dival zpetne na mail a registroval jsem se 25.5. (tedy pred tydnem). A karta prisla domu pry uz nekdy v utery. V dopisu u karty bylo napsano, ze dekuji za registraci a poslou za odmenu maly darek   a to bylo asi to triko pribalene vedle.
  a to bylo asi to triko pribalene vedle.

a to bylo asi to triko pribalene vedle.
  a to bylo asi to triko pribalene vedle.GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam