Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
presne tieto. ani neusporis, ani nevyda vyssiu svietivost. akurat okolie blinkra je modraste. zatial jedina znacka, kde to davaju seriovo, je VW s modelom TouaregDu?an píše:Moc jsem Tě nepochopil. Jedná se onal píše:Vsimam si, ze sa stava modou davat namiesto klasickych oranzovych odbocovacich svetiel tie tuningove modro-cervene (su na vrchu zadnych svetiel).
Uvazujem, ze si ich dam aj ja do prednych namiesto klasickych oranzovych. K belasemu autu sa to bude "hodit".
nebo to svítí modročerveně? V 2. případě bych je neměnil.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
muzu potvrdit ze se k bilymu fakt hodinal píše:Vsimam si, ze sa stava modou davat namiesto klasickych oranzovych odbocovacich svetiel tie tuningove modro-cervene (su na vrchu zadnych svetiel).
Uvazujem, ze si ich dam aj ja do prednych namiesto klasickych oranzovych. K belasemu autu sa to bude "hodit".
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
RadimG - uz to tam aj mamRadimG píše:to fakt?Jarou? píše:Bude? se divit, ale oran?ovouRadimG píše:a aku farbu ma modrocervene svetlo?
takze cele je to len o tom, ze to robi ten namodraly efekt ako na Du?anovej fotke? tak to by sa ti nal naozaj hodilo k farbe auta
kupil som v Lidli (!) za 250,- a namontoval. Prve mi sice trvalo aj 15 min., kym som pochopil system, druha bola za minutku uz. Pekne to vyzera. Do Leona sa to vsak nehodi, ale GP je na to site
Já uva?uju o parkovačce ?luté (ale opravdu ?luté), pou?ívám halogenky se ?lutým nádechem světla (ala Allseason). Uva?uju i o ?lutém osvětlení RZ.nal píše:gawry, Dusan - dokupte si modru ziarovku na parkovacku (W5W), svetlo je potom omnoho belsie.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To: Dusan, dej si na ty zarovky pozor protoze kolega mel taky nejake co svitili do zluta a zastavili ho policajti a musel si je vymenit. Tak at pak nemas zbytecne nejaky problem.Du?an píše:Já uva?uju o parkovačce ?luté (ale opravdu ?luté), pou?ívám halogenky se ?lutým nádechem světla (ala Allseason). Uva?uju i o ?lutém osvětlení RZ.nal píše:gawry, Dusan - dokupte si modru ziarovku na parkovacku (W5W), svetlo je potom omnoho belsie.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Teddy86, Dusan - presne tak. Tie modre od Osramu a Philipsu (i ked podla mna to robia uz aj ini vyrobcovia) su certifikovane a vydavaju o cosi belsie svetlo, ako klasicke.Teddy86 píše:To: Dusan, dej si na ty zarovky pozor protoze kolega mel taky nejake co svitili do zluta a zastavili ho policajti a musel si je vymenit. Tak at pak nemas zbytecne nejaky problem.Du?an píše:Já uva?uju o parkovačce ?luté (ale opravdu ?luté), pou?ívám halogenky se ?lutým nádechem světla (ala Allseason). Uva?uju i o ?lutém osvětlení RZ.nal píše:gawry, Dusan - dokupte si modru ziarovku na parkovacku (W5W), svetlo je potom omnoho belsie.
Inak, bol som v predajni Seatu a pozeral som si Cupru. Stretavacie malo natacacie xenony, dialkove klasicke halogeny. A parkovacky klasicke W5W. Mali vsak jeden maly "rozdiel". Boli sice cire, ale kde sa stretavaju vlakna su belase. V inych modeloch je okolie zlte. Neviem, ci spodok ziarovky dokaze az tak zlepsit farbu (???), ale aj preto mam v autach tie belase.
S těmi ?árovkami u? jezdím asi 10 let a bez problému. Navíc, kdy? je dělá OSRAM i jiní ...Teddy86 píše:... protoze kolega mel taky nejake co svitili do zluta a zastavili ho policajti a musel si je vymenit. Tak at pak nemas zbytecne nejaky problem.
Renault Captur 130 HP
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Dusan, nevies ake C5W (dlzka) idu pod ECV ? na trhu ich je spusta, ale aj roznych velkosti.Du?an píše:S těmi ?árovkami u? jezdím asi 10 let a bez problému. Navíc, kdy? je dělá OSRAM i jiní ...Teddy86 píše:... protoze kolega mel taky nejake co svitili do zluta a zastavili ho policajti a musel si je vymenit. Tak at pak nemas zbytecne nejaky problem.