Tuning
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Já se na nic zásadního nechystám. Čekám, jestli na jaře u nás nebudou pořádné slevy li?áků, ale pouze 15" na původní gumy. Jinak mně plecháče s origo poklicema stačí. Je?tě uva?uju o parkovacích senzorech, o stří?ce nad zadní okno a pak u? jen nárazové vizuální úpravy "za pár kaček".nal píše:Dusan, nezacnes to tunovat od nich?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an, ja som e?te nikdy nesledoval ceny diskov, takze neviem posudit co je dobra a co akciova cena, kolko si ochotny dat za ne ty? Ja som uz da sa povedat rozhodnuty pre Alutec Spyke, 6x15, za 1750,-CZK.Du?an píše: Já se na nic zásadního nechystám. Čekám, jestli na jaře u nás nebudou pořádné slevy li?áků, ale pouze 15" na původní gumy. Jinak mně plecháče s origo poklicema stačí. Je?tě uva?uju o parkovacích senzorech, o stří?ce nad zadní okno a pak u? jen nárazové vizuální úpravy "za pár kaček".
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
To je pro mě akceptovatelná cena.excaliber píše:Du?an, ja som e?te nikdy nesledoval ceny diskov, takze neviem posudit co je dobra a co akciova cena, kolko si ochotny dat za ne ty? Ja som uz da sa povedat rozhodnuty pre Alutec Spyke, 6x15, za 1750,-CZK.
Já jsem se ptal u nás v M.Boleslavi (na internetu: www.spoilercentrum.cz), mám počkat do března (marca), v minulosti se li?áky daly sehnat i kolem 1500 Kč. Ale je?tě nevím, jak se rozhodnu, na jednu stranu se mi líbí i origo? poklice.
Kde nebízejí ty Alutecy

Renault Captur 130 HP
koncovka výfuku
Mů?u se zeptat kde a za kolik jsi koupil?Díky
Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic - Chemical Grey
to Goat: koupil jsem to tady, cena tam taky je http://www.sportovniautodoplnky.cz/ . Je?tě se dají koupit tady http://www.alu-pneu.cz/ , ale cena je vy??í. Taky asi budou i kvalitněj?í a jsou přesně na GP. Tenhle můj sice taky pasuje (pí?ou, ?e pasuje přesně), ale tam kde mi ho nasazovali, tak to museli tro?ku upravit, ale ?ádnej problém
No zvuk je dobrej, je to prostě sportovní tlumič s koncovkou. Jak moc to museli upravit nevím, nekoukal jsem se na to. Kdy? jsem to byl nechat dávat na auto, tak mi tam řekli, ?e si mám přijít za 45 minut, no ale byl jsem tam asi o 30 minut dýl, proto?e to museli tro?ku upravit, tak?e asi ?ádný vět?í problém
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
svetla sem si daval sam na co do fiatu za to co zvladne kazdy,jen se priprav ze az je budes davat ze si musis sehnat oranzove zarovky do blinkru nebo diademy
mohl by si mi popsat ten zvuk trosku blize nebo ho nahrat?jde mi o to ze chci zvuk hlubsi v nizkych otackach a zadny kraval ve vysokych nic agresivniho ale at je poznat ze je tam neco jineho kdyz uz to stoji tolik penez
mohl by si mi popsat ten zvuk trosku blize nebo ho nahrat?jde mi o to ze chci zvuk hlubsi v nizkych otackach a zadny kraval ve vysokych nic agresivniho ale at je poznat ze je tam neco jineho kdyz uz to stoji tolik penez
Koupit originál, ta jediná pasuje na 100%. Já vyzkou?el asi 3, dělané na diesel a pak se stejně dopracoval k originálunal píše:ako dat do 1.2 koncovku vyfuku, ked smeruje nadol?

Výfuk je dolů a navíc ze?ikma na v?ech motorech. 1.2, 1.4 a nafta samzřejmě taky.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV