Klubové stránky WWW.GPFANS.CZ
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Já se jen tak nesměle ozývám
Můj malý postřeh - stránky GP Fans občas nav?tívím, ale pokud potřebuju opravdu ře?it problém nebo se něco dovědět, zajdu na stránky Grande Punto fórum, tzn. tady - pro mě diskuze ?ije právě na těchto stránkách a je zde vlastně i seznam členů vozů GP a jiných (např. mě - sorry, ?e mám jen Bravo!). Oceňuji Tvou snahu o ?ivot GP Fans, Du?ane, sám je propaguju na zadních dveřích mého auta (nalepeno letos v Náchodě), jen si myslím, ?e na praktické rady a zku?enosti je opravdu v dané situaci nejlep?í Grande Punto fórum. Proto?e se nemá jenom kritizovat, ale naopak přicházet s konstruktivními ře?eními, navrhuju zamyslet se nad něčím takovým, jako by bylo sloučení obou stránek do jedněch, kde by se prolnulo to nejlep?í z obou a zva?me v?ichni, jestli by nestačilo mít např. "modré" Grande Punto fórum s laskavým dozorem na?ich současných administrátorů, kde by právě ta modrá symbolizovala v?echno to společné, co obě stránky mají a zájem se tím pádem netří?til do více míst. Probůh, opakuju, je to jenom takový můj malý postřeh, nikomu tím nechci nic vnucovat!
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
Mně osobně současný stav dvou webových stránek nevadí.
Pokud někdo nav?tíví www,grandepuntofans.wgz.cz, objeví na nich i odkaz na fórum, hor?í je to naopak, kdy jsem se sna?il s Teddym domluvit, aby bylo místo odkazu na bývalou galerii (červené GP vlevo na fóru) nahrazeno odkazem na grandepuntofans.wgz.cz, ale jak pí?e Teddy, to by ?lo jedině přes Tommyho.
Tak?e úkol pro mě: spojit se Tommym a zkusit se s ním domluvit.
Jinak obsah grandepuntofans.wgz.cz byl ji? kdysi odsouhlasen a obsah a funkce fóra je jasný.
Pokud by chtěl někdo oba weby nějak spojit dohromady, musely by se asi udělat nové webovky, ale přijít o dosavadní obsah fóra by bylo asi ?koda.
Pokud někdo nav?tíví www,grandepuntofans.wgz.cz, objeví na nich i odkaz na fórum, hor?í je to naopak, kdy jsem se sna?il s Teddym domluvit, aby bylo místo odkazu na bývalou galerii (červené GP vlevo na fóru) nahrazeno odkazem na grandepuntofans.wgz.cz, ale jak pí?e Teddy, to by ?lo jedině přes Tommyho.
Tak?e úkol pro mě: spojit se Tommym a zkusit se s ním domluvit.
Jinak obsah grandepuntofans.wgz.cz byl ji? kdysi odsouhlasen a obsah a funkce fóra je jasný.
Pokud by chtěl někdo oba weby nějak spojit dohromady, musely by se asi udělat nové webovky, ale přijít o dosavadní obsah fóra by bylo asi ?koda.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nováčkům i některým GP-čářským kmetům chci připomenout mo?nost připsání jejich GP-ček na na?e stránky http://www.grandepuntofans.wgz.cz/jak-v ... do-gp-fans
To samé platí pro ty, kteří chtějí svůj profil písmem či obrazem zaktualizovat
To samé platí pro ty, kteří chtějí svůj profil písmem či obrazem zaktualizovat
Renault Captur 130 HP
Dal?ím registrovaným členem GP FANS na na?ich webových stránkách je FRIMICO
http://grandepuntofans.wgz.cz/frimico
http://grandepuntofans.wgz.cz/frimico
Renault Captur 130 HP
Představení GP FANS na Fiat People:
http://fiatpeople.cz/fiat/kluby/4/4/
http://fiatpeople.cz/fiat/kluby/4/4/
Renault Captur 130 HP
tak,
dnes jsem se u fotbalu nudil a vypadlo ze mě tohle
dnes jsem registroval domenu gpfans.cz (108,- na rok) + domlouvám hosting (který minimálně na 2-3měsíce klidně zaplatím)
a proč to dělám? proto?e si myslím, ?e si zaslou?íme lep?í hosting, ne? nám nabízí free hosting, který há?e mnoho chyb (klidně 10x denně), je pomalý + nový web nabízí více prostoru pro prezentaci klubu, fotek ze srazů atd.
doufám, ?e místni admini budou spolupracovat, web nedělám pro sebe, ale pro Vás a pro na?e 2stopý hračky
a teď do mě
ps: určitě nechci jít proti proudu a vytvářet nějakého soupeře tomuto bezvadně fungujícímu foru, ale chtěl bych mu naopak pomoci k propagaci, tak?e doufám, ?e se nějak domluvíme jinak pokud se domluvíme, tak tohle celé forum se dá převést na jakoukoli doménu bez ztraty dat ...
dnes jsem se u fotbalu nudil a vypadlo ze mě tohle
dnes jsem registroval domenu gpfans.cz (108,- na rok) + domlouvám hosting (který minimálně na 2-3měsíce klidně zaplatím)
a proč to dělám? proto?e si myslím, ?e si zaslou?íme lep?í hosting, ne? nám nabízí free hosting, který há?e mnoho chyb (klidně 10x denně), je pomalý + nový web nabízí více prostoru pro prezentaci klubu, fotek ze srazů atd.
doufám, ?e místni admini budou spolupracovat, web nedělám pro sebe, ale pro Vás a pro na?e 2stopý hračky
a teď do mě
ps: určitě nechci jít proti proudu a vytvářet nějakého soupeře tomuto bezvadně fungujícímu foru, ale chtěl bych mu naopak pomoci k propagaci, tak?e doufám, ?e se nějak domluvíme jinak pokud se domluvíme, tak tohle celé forum se dá převést na jakoukoli doménu bez ztraty dat ...