Fiat 500
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
maju ich aj v nasich autosalonoch uz. a da sa s nim prejst (vcera neskoro vecer o 22.00 sa na nom blaznili unudeni technici v bratislavskom Autoimpexe). sli na parkovisko a hrali sa s rucnou brzdou.Pepa B. píše:..no jo, Ty to má? v papučích přes kopec, co my ostatní?Honza píše:vřele doporučuji zajet do Polska, tam jsou na salónech k vidění i k projetí...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
nal: tak ti poviem, nič iné sa od ludi z autoimpexu ani nedalo čaka?nal píše:maju ich aj v nasich autosalonoch uz. a da sa s nim prejst (vcera neskoro vecer o 22.00 sa na nom blaznili unudeni technici v bratislavskom Autoimpexe). sli na parkovisko a hrali sa s rucnou brzdou.Pepa B. píše:..no jo, Ty to má? v papučích přes kopec, co my ostatní?Honza píše:vřele doporučuji zajet do Polska, tam jsou na salónech k vidění i k projetí...
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti autorovi, ale tohle je přesně to auto ve kterém jsem jezdil, tak?e pár korekcí:
Auto je neskutečně dobře izolované od hluku a to jak motor tak podvozek, ani při 150 km/h nemáte pocit, ?e jedete v něčem men?ím ne? GP
řízení, naprosto v pohodě, standard dne?ní doby, nic co by se mělo zmiňovat
a teď ten podvozek, to jsou doslova kecy, 500 je tro?ku tu??í a vzhledem ke krátkému rozvoru vás na ?patné silnici důkladně naklepe, ale rány od podvozku? To jsem opravdu neza?il a pár jam jsem vymetl.
A to nejlep?í nakonec, nepřehlednost přístrojů to je blábol století, ano přístroje vy?adují zvyk, asi jako u Citroenu C2, ale tam o nepřehlednosti nikdo nic nepí?e, tak by neměl ani tady, navíc kdy? to ani není pravda, jde jen o zvyk, samozřejmě ?e po přesednutí z "klasiky" budete chvíli tápat víc ne? kdyby tady byla také klasika, ale nepřehledné, opravdu ne. Tak?e vzkaz Miro Mihalikovi, trochu zlep?it a přestat psát ty kecy o výrazných nedostatcích a je to krásné případně má to nedostatky, ale ty tomu odpustíte, to je o Fiatech nějaká móda dneska, no česká motonovinařina je prostě kýbl sra.ek o Fabii II kteá má kopec opravdu výrazných nedostatků jsem se nkde nedočetl, je to sice hnusné, ale navíc to má řadu nedostatků
Auto je neskutečně dobře izolované od hluku a to jak motor tak podvozek, ani při 150 km/h nemáte pocit, ?e jedete v něčem men?ím ne? GP
řízení, naprosto v pohodě, standard dne?ní doby, nic co by se mělo zmiňovat
a teď ten podvozek, to jsou doslova kecy, 500 je tro?ku tu??í a vzhledem ke krátkému rozvoru vás na ?patné silnici důkladně naklepe, ale rány od podvozku? To jsem opravdu neza?il a pár jam jsem vymetl.
A to nejlep?í nakonec, nepřehlednost přístrojů to je blábol století, ano přístroje vy?adují zvyk, asi jako u Citroenu C2, ale tam o nepřehlednosti nikdo nic nepí?e, tak by neměl ani tady, navíc kdy? to ani není pravda, jde jen o zvyk, samozřejmě ?e po přesednutí z "klasiky" budete chvíli tápat víc ne? kdyby tady byla také klasika, ale nepřehledné, opravdu ne. Tak?e vzkaz Miro Mihalikovi, trochu zlep?it a přestat psát ty kecy o výrazných nedostatcích a je to krásné případně má to nedostatky, ale ty tomu odpustíte, to je o Fiatech nějaká móda dneska, no česká motonovinařina je prostě kýbl sra.ek o Fabii II kteá má kopec opravdu výrazných nedostatků jsem se nkde nedočetl, je to sice hnusné, ale navíc to má řadu nedostatků
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Bruntálně brutální pětikilčo
GP 1.2 8V Dynamic + rozmazlowačky
Tak pani,
minulý tý?deň sa mi podarilo dosta? do 500 (bohu?ial zatiaž len pasívne, bez jazdy) a poviem Vám, je to paráda.
V podstate som si posedel a vyhrieval zadok v dvoch modeloch:
1,4 16V (74 kW)
1,3 16V Multijet (55 kW)multijet
tie tvarovane sedačky ma vôbec nechceli pusti? z auta von,
autíčko sa mi osobne páči e?te viac ako na fotkách, len mi tam dos? vadili tie výduchy ventilácie a spätné zrkadlá ako v GP.
Inak je to ?týlová zábavka, trochu stiesnená, ale to nad?enie to neprekoná.
U? sa te?ím na skú?obnú jazdu.
minulý tý?deň sa mi podarilo dosta? do 500 (bohu?ial zatiaž len pasívne, bez jazdy) a poviem Vám, je to paráda.
V podstate som si posedel a vyhrieval zadok v dvoch modeloch:
1,4 16V (74 kW)
1,3 16V Multijet (55 kW)multijet
tie tvarovane sedačky ma vôbec nechceli pusti? z auta von,
autíčko sa mi osobne páči e?te viac ako na fotkách, len mi tam dos? vadili tie výduchy ventilácie a spätné zrkadlá ako v GP.
Inak je to ?týlová zábavka, trochu stiesnená, ale to nad?enie to neprekoná.
U? sa te?ím na skú?obnú jazdu.