Ze zdravim,
Nemuzu prijit na to kde sehnat maly dratek u predniho svetla co drzi h4 hlavni svetlo. V autovrakovisti me to nechcou dat a jinde nevim. Jedine nekde vyrobit. Mate prosim nejaky tip?
No jedine s rozbiteho svetla skus na vrakaci. Alebo si prezeraj to svetlo a zober to s neho alebo si vyrob take zo sponovacieho drotu.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Taky jsem premyslel ze to ukradnu ale prece musi byt jeste nejaka moznost.vrakac rozbite svetla hned srotoje, autodily na internetu nic. Zkusim jeste fiat a pak podplatim nejaky delnika na vrakaci. Ale je to smutny. Takova blbost nebo zkusim si ho vyrobit
AHOJ .Než se pustíš do montáže,tak si skontroluj jestli jsou stejný koncovky(zástrčky)na novejch světlech.Abys to celý nerozdělala,a pak nepřišla na to žže je to jiný.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
Mně se stalo následující: Vyměnil jsem H4 na obou světlech za takové s větší účinností. Poté mi na levé straně nesvítila parkovačka. Tak jsem ji vyměnil za nějakou obyčejnou z benzinky 12V/5W a nyní se mi po chvíli jízdy rozsvítí na budících symbol žárovky, že zřejmě některá praskla. Přitom všechny svítí. Co s tím? To tam musí být originál OSRAM? Mají snad jiný odpor? Než jsem do toho začal vrtat, tak to nedělalo. Poraďte.
Když jsme teď jeli z Brna, tak 50 km nesvítila, poté se znovu rozsvítila. A někdy svítí, i když nemám zapnutá světla. Teď jsem si vzpomněl, co kontrolka vyhřívání zadního skla a zrcátek? Měla by být při zapnutých světlech také lehce podsvícena jako dvě sousední klima a přepnutí na vnitřní ventilaci? Ta tedy nesvítí. Mohlo by to být tímto?
V manuálu se píše, že se ta kontrolka těch světel rozsvítí při poruše obrysových světel, ukazatelů směru, koncových světel do mlhy, brzdových světel a osvětlení značky. A teď babo raď! Budu vděčný za vaše zkušenosti.