Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Zdravím v?echny nic proti facebooku, ale stačí mi tohle forum Myslím, ?e je super Nějak toti? nemů?u na stránky typu facebook, atd. přijít na chu?....Lidi, co na tom proboha vidíte
fik píše:Zdravím v?echny nic proti facebooku, ale stačí mi tohle forum Myslím, ?e je super Nějak toti? nemů?u na stránky typu facebook, atd. přijít na chu?....Lidi, co na tom proboha vidíte
Moje slova
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
no vidis a v tom to je kazdej preferuje neco jinyho...ja treba na fejsu travim vic casu nez tady... de oto ze pokud mas kamose vsude po republice tak si snima pokecas pokud davaj videa a fotky tak vidis co delaly kde byly a tak,muzes to komentovat,nemusis se nikoho doprosovat kdy kde bude a tak- proste vsechno vidis a navic je tam spousta luxusnich her ...
zadruhy zije to tam vic nez tady ...
a za treti poznas a najdes bejvali spoluzaky nebo lidi na ktery bys ani treba uz dokonce zivota nenarazil-teda pokud se tam prihlasej... hawk
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Vím, že někoho teď naštvu ale psal sem si s Tommym, ten skupinu na facebooku zakládal. Přenechá mi jí, takže lidi co fungujou na facebooku se tam budou moct přidat. Komu facebook nevoní, jeho věc, ale nerad bych, aby mě tu teď každý kdo tam není odsuzoval. Předem dík.
Grande Punto 1.2 48 kW/65 hp 5dv. Blue New Orleans