Brzdy (dotazy, rady, závady,...)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze nie ale tak napriklad ATE bude za 100 a brembo za 200 a zimmerman za 250 tak vytaz je jasny. ked bude rozdel neako 50 e tak to neva
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Myslel som, ze tak nepravidelne zodrate kotuce s ryhami maju len skodovky? Vidiet shade so zodranymi kotucmi je takmer pravidlo.
Moje GP ma kotuce uplne hladke, este povodne, ale obcas to piska ako lokomotiva
Vymenu vidim na Brembo http://elitecat.sk/ArticleDetails.aspx? ... leTypeID=1
Moje GP ma kotuce uplne hladke, este povodne, ale obcas to piska ako lokomotiva
Vymenu vidim na Brembo http://elitecat.sk/ArticleDetails.aspx? ... leTypeID=1
Puntik 5D MultiJet 1.3 75k Active 2006, biely, 306000km
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Teddy86 píše:No pokudvim tak se chlazene davali na 1.2 zezacatku pak chteli usetrit tak tam prali plne a pak se tusim vratily k chlazenym ptz se ty plne neosvedcili.Kotas píše:jen takový dotaz: jak časté jsou chlazené kotouče na 1.2? já mám plné a není jich tak veliký výběr...
Ja mam GP 11/2007 a mam plne.
a daj se místo plných dát chlazený?
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No nevim co vse bys musel menit ale minimalne strmeny urcite.lukin píše:Teddy86 píše:No pokudvim tak se chlazene davali na 1.2 zezacatku pak chteli usetrit tak tam prali plne a pak se tusim vratily k chlazenym ptz se ty plne neosvedcili.Kotas píše:jen takový dotaz: jak časté jsou chlazené kotouče na 1.2? já mám plné a není jich tak veliký výběr...
FRIMICO Já mám 06 a kotouče mám dvojitý.lukin píše:Teddy86 píše:No pokudvim tak se chlazene davali na 1.2 zezacatku pak chteli usetrit tak tam prali plne a pak se tusim vratily k chlazenym ptz se ty plne neosvedcili.Kotas píše:jen takový dotaz: jak časté jsou chlazené kotouče na 1.2? já mám plné a není jich tak veliký výběr...
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
Re: Brzdy (dotazy, rady, závady,...)
Stájový mechaniku, jsou přední brzdové destičky stejné na obyčejné i chlazené brzdové kotouče?
http://www.autodily-cardo.cz/brzdovy-sy ... at-603826/
http://www.autodily-cardo.cz/brzdovy-sy ... at-603826/
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
do BREMBA by som nešiel iba ak do série Brembo High Performance ostatné sú blato, taktiež som už mal aj TRW a ATE najvyššiu sériu a po 40.000 km som mal na nich vlny a to nezvyknem hard brzdiť... taktiež sa prehrievali, to nehovorím, že som šiel pár krát na umyvárku a mal som ich už aj zakalené....
odporučil by som Zimmermann okrem sport verzie bo aj tú som mal a praskli mi na jednej strane pri vŕtaní... taktiež treba dať k nim rovnakú značku aj platničiek.
taktiež Delphi ma nesklamali. To je z tých do 200,-e aj s platničkami
Mám 1,9 MTD možno na 1.2 - 1,3 bude mať niekto iné skúsenosti.
odporučil by som Zimmermann okrem sport verzie bo aj tú som mal a praskli mi na jednej strane pri vŕtaní... taktiež treba dať k nim rovnakú značku aj platničiek.
taktiež Delphi ma nesklamali. To je z tých do 200,-e aj s platničkami
Mám 1,9 MTD možno na 1.2 - 1,3 bude mať niekto iné skúsenosti.
Kluci protoze jsem z oboru,tak vam nechci kazit iluze,ale ATE a BREMBO je uz uplne v hajiz kvalitou. mam moznost testovat a hlavne prime reference zakazniku a reklamace jsou. ja zvlnil i BREMBO MAX
to nejlepsi za slusny penize co se da koupit je TEXTAR spolupracuje ZIMMERMANNEM. sam to testuju na svem aute a je to spicka. pokud budete chtit poradit nebo se zeptat nevahejte mi napsat vzkaz.
to nejlepsi za slusny penize co se da koupit je TEXTAR spolupracuje ZIMMERMANNEM. sam to testuju na svem aute a je to spicka. pokud budete chtit poradit nebo se zeptat nevahejte mi napsat vzkaz.
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
No pridam aj ja.
Na ate mam odjazdene asi rok aj daco neakych 40000km
Su to otrasneee kotuce a aj oblozenie je na pi..
Stale to piska pri brzdeni a nedavno som musel trosku dost prudko zabrzdit lebo srnka a sa mi zvlnili a teraz mi to trasie celym autom pri brzdeni. Podalsie su uz dost opotrebovane. Mojim tempom original vydrzali 100000km a este by chvylku vydrzali. A tieto su uz na 70% zodrate po 40000km.
Teraz moja otazka po prezuvani na letné som zistil ze zadne brzdy treba nutne vymenit. Ale chcem aj predne vymenit lebo uz ich mam dost.chcem fakt ze poriadne a nech sa nezvlnia.
Odporucate mi tedy zimmermany ci je este nieco lepsie? Zimmermany robia aj brzdove oblozenie? (Pravda je ze som moc este nehladal ale uz musim lebo tie zadne su kritickom stave:-( )
Dakujem
Na ate mam odjazdene asi rok aj daco neakych 40000km
Su to otrasneee kotuce a aj oblozenie je na pi..
Stale to piska pri brzdeni a nedavno som musel trosku dost prudko zabrzdit lebo srnka a sa mi zvlnili a teraz mi to trasie celym autom pri brzdeni. Podalsie su uz dost opotrebovane. Mojim tempom original vydrzali 100000km a este by chvylku vydrzali. A tieto su uz na 70% zodrate po 40000km.
Teraz moja otazka po prezuvani na letné som zistil ze zadne brzdy treba nutne vymenit. Ale chcem aj predne vymenit lebo uz ich mam dost.chcem fakt ze poriadne a nech sa nezvlnia.
Odporucate mi tedy zimmermany ci je este nieco lepsie? Zimmermany robia aj brzdove oblozenie? (Pravda je ze som moc este nehladal ale uz musim lebo tie zadne su kritickom stave:-( )
Dakujem
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Dnes první závada po 2,5 letech na Abarthovi, zaseklý levý zadní brzdový třmen Dík Lukášovi objednána komplet sada na opravu /píst+ všechny gumičky/ i s prací 833 kč sleva u Lukáše na díly 42% Kompletně promazání obou třmenů+seřízení ruční brzdy.
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.