utrhle cidlo a desky..a je to venku:-) litr za desky to neni spatna cena ne?Macek píše:anebo to budou jen spatne zasunute konektory nekde, kdysi mi na hrbolate ceste taky vypadly vsichni elektronicti pomocnici a na zpatecni ceste zase naskocili, donymu se myslim stalo neco podobneho...
Palubní přístroje (budíky a kontrolky)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
netreba to resetovat zmizne to samo mam to odskusaneJirka píše:Já si myslím ?e tě přehození servisního intervalu pomocí diag. nemine.
Měl by ti na to stačit i FES 2.7.2, ale registrovaný.
Jeden vlastnim
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
mozem potvrdit,mne to tiez prestalo signalizovat same po prejdeni 1000km1nekros1 píše:netreba to resetovat zmizne to samo mam to odskusaneJirka píše:Já si myslím ?e tě přehození servisního intervalu pomocí diag. nemine.
Měl by ti na to stačit i FES 2.7.2, ale registrovaný.
Jeden vlastnim
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo otevřených dveří
Nevíte někdo jak funguje a kde je čidlo otevřených dveří? Zůstala mi svítit kontrolka otevřených dveří, i kdy? byly v?echny zavřené. Tak jsem je v?echny otevřel a zavřel a kontrolka zhasla.
Re: Čidlo otevřených dveří
?ádné čidlo to nemá, spínač je součástí zámku dveří.jeník1 píše:Nevíte někdo jak funguje a kde je čidlo otevřených dveří? Zůstala mi svítit kontrolka otevřených dveří, i kdy? byly v?echny zavřené. Tak jsem je v?echny otevřel a zavřel a kontrolka zhasla.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ale pise ti to aj pri startovani ze ktore dvere mas otvorene. ked zadne tak ti neaky sikula zabuchol nieco do zamku a odlomil sa tam taky cuplik co ide na ten spinac v zamku. novy stoji 40e ale da sa to opravit ale je to strasna piplacka a nervak.....jeník1 píše:Nevíte někdo jak funguje a kde je čidlo otevřených dveří? Zůstala mi svítit kontrolka otevřených dveří, i kdy? byly v?echny zavřené. Tak jsem je v?echny otevřel a zavřel a kontrolka zhasla.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Tam nikdo nic nezabudol, u? to funguje1nekros1 píše:ale pise ti to aj pri startovani ze ktore dvere mas otvorene. ked zadne tak ti neaky sikula zabuchol nieco do zamku a odlomil sa tam taky cuplik co ide na ten spinac v zamku. novy stoji 40e ale da sa to opravit ale je to strasna piplacka a nervak.....jeník1 píše:Nevíte někdo jak funguje a kde je čidlo otevřených dveří? Zůstala mi svítit kontrolka otevřených dveří, i kdy? byly v?echny zavřené. Tak jsem je v?echny otevřel a zavřel a kontrolka zhasla.
Pri ?tartovaní keď je vonku -1°C ....
Pri ?tartovaní keď je vonku - °C mi ručička teploty uká?e max. preblikne kontrolka a zase klesne na minimum.... čo to znamená? V návode som sa to nedočítal a ani na fóre... pred tým mi to nerobilo.
Grande Punto 1,2 5D dynamic,
fólie 05, audio JBL,
plán na rok 2011: nové kolesá 16", zní?enie 30/30, vytlmenie.
fólie 05, audio JBL,
Ok, ďakujem, niečo vymyslím .. ja som si myslel či to nesignalizuje náhodou bod tuhnutia chlad. kvapaliny prípadne nejakú inú poruchu. Je pravda ?e teraz jazdím krátke vzdialenosti 2x20km denne a problém je v tom ?e to poriadne nenabije.
Grande Punto 1,2 5D dynamic,
fólie 05, audio JBL,
fólie 05, audio JBL,