Výměna sériových reproduktorů + vytlumeni dveří .
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Hele měbylo řečeno, ?e kabely co vedou k vej?ce má? ustříhnout a zaslepit a kabely, které vedou do reproduktoru má? přivést k vyhýbce jako kabely z rádia. Je?tě to ale nemám vyzkou?eno....stofo píše:mam otázku :
ako ste napájali káble k výhybke? z oboch reproduktoroch t.j. z vý?koveho aj s basového? alebo stačí len z jedného kábla pripojit?
hm?
dik poprípade ak máte fotečku
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
kludne vam to chlapci spravim vymenu aj ja ked sa nekdo podujme a pride. ked chces dat prec zadne repra na 3dveraku musis dat prec aj sedacku staci len operadlova cast a cely plast ide von az s kufra.Protimo píše:Taky si předělávám přední repro+nové odhlučnené dveří pomocí asfaltového pásu. S předníma dveřma problém ani moc není ale jde mi o to jak vyměnit repro v zadní části vozu, kdy? mám třídveřák.... Máte někdo návod na tuhle výměnu??? Jinak tvoje práce je fakt profesionální
ak nekdo ma zaujem nech napise ja mu vymemenim aj nainstalujem repraky ake len chce.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
1nekros1 píše:kludne vam to chlapci spravim vymenu aj ja ked sa nekdo podujme a pride. ked chces dat prec zadne repra na 3dveraku musis dat prec aj sedacku staci len operadlova cast a cely plast ide von az s kufra.Protimo píše:Taky si předělávám přední repro+nové odhlučnené dveří pomocí asfaltového pásu. S předníma dveřma problém ani moc není ale jde mi o to jak vyměnit repro v zadní části vozu, kdy? mám třídveřák.... Máte někdo návod na tuhle výměnu??? Jinak tvoje práce je fakt profesionální
ak nekdo ma zaujem nech napise ja mu vymemenim aj nainstalujem repraky ake len chce.
Ahojte ktorý kábel z reprákov je plus a ktorý mínus? sú tam dva ruzové káble jeden s pomarančovým pásikom a druhý s ciernym pásikom - ktorý je aký? dik
GP white 1,2 Racing 5d :)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem mě červenej a černej a černej jsem zapojoval jako mínus a červenej jako plus a hraje to....stofo píše:1nekros1 píše:kludne vam to chlapci spravim vymenu aj ja ked sa nekdo podujme a pride. ked chces dat prec zadne repra na 3dveraku musis dat prec aj sedacku staci len operadlova cast a cely plast ide von az s kufra.Protimo píše:Taky si předělávám přední repro+nové odhlučnené dveří pomocí asfaltového pásu. S předníma dveřma problém ani moc není ale jde mi o to jak vyměnit repro v zadní části vozu, kdy? mám třídveřák.... Máte někdo návod na tuhle výměnu??? Jinak tvoje práce je fakt profesionální
Ahojte ktorý kábel z reprákov je plus a ktorý mínus? sú tam dva ruzové káble jeden s pomarančovým pásikom a druhý s ciernym pásikom - ktorý je aký? dik
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no bol som s toho zmeteny aj ja ale merakom som to zistil. a zistis to aj tak ked das hlasno radio membrana musi chodit dovonka ked to tucne.stofo píše:1nekros1 píše:kludne vam to chlapci spravim vymenu aj ja ked sa nekdo podujme a pride. ked chces dat prec zadne repra na 3dveraku musis dat prec aj sedacku staci len operadlova cast a cely plast ide von az s kufra.Protimo píše:Taky si předělávám přední repro+nové odhlučnené dveří pomocí asfaltového pásu. S předníma dveřma problém ani moc není ale jde mi o to jak vyměnit repro v zadní části vozu, kdy? mám třídveřák.... Máte někdo návod na tuhle výměnu??? Jinak tvoje práce je fakt profesionální
ja som mal cierno zeleny a cierno fialovy takze na farby by som sa moc nespoliehal
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak ty sou fakt tro?ku mimo. Dobře si udělal1nekros1 píše:no bol som s toho zmeteny aj ja ale merakom som to zistil. a zistis to aj tak ked das hlasno radio membrana musi chodit dovonka ked to tucne.stofo píše:1nekros1 píše: kludne vam to chlapci spravim vymenu aj ja ked sa nekdo podujme a pride. ked chces dat prec zadne repra na 3dveraku musis dat prec aj sedacku staci len operadlova cast a cely plast ide von az s kufra.
ja som mal cierno zeleny a cierno fialovy takze na farby by som sa moc nespoliehal
Re: Výměna sériových reproduktorů + vytlumeni dveří .
Chtěl bych se zeptat, potřeboval bych dočasně demontovat origo reproduktor, všiml sem si že není na šroubech, jak ho demontuji???
Díky
Díky
Fiat Grande Punto 1,2i, r.v. 2008
Jezdím tak jak mi moje černá střela dovolí, někdy i rychleji!
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no zeby odvrtanim? s cim inym chces dat prec nit...
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
No ale jde to odvrtat šetrně, tak bych tam pak mohl dát šroubky a přitom nepoškodil reprák.1nekros1 píše:no zeby odvrtanim? s cim inym chces dat prec nit...
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no sak jasne ze ano. a co mas s reprakmi ked to chces dat len tak dole a hore?
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
Jelikož sem opravoval stahovací mechanizmus na zadních dveřích kde mě ruplo lanko tak jsem koupil tlumicí foliii či co to je (něco jako AL folie s plastickou gumou) a dám to tam místo té staré bílé pěnovky.1nekros1 píše:no sak jasne ze ano. a co mas s reprakmi ked to chces dat len tak dole a hore?
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
kde si koupil tu tlumicí foliji??
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,