Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Ja tam bohu?ial nebudem, cestujem preč (DOVOLENKA konečne)..
tak a? niekedy po 1.8.2010 sa tam stretneme, inač najlep?ie je tam prís? o 20:00 a najs? si dobrý flek... taka mala rada.
Grande Punto 1,2 5D dynamic,
fólie 05, audio JBL,
plán na rok 2011: nové kolesá 16", zní?enie 30/30, vytlmenie.
17ho je pre mna jediny termin co budem v BA cez vikend, potom dlhsiu dobu tu nebudem cez vikendy. Budem tam
mikkes1: zabav sa...
crazymofo: Tesim sa...
popo: uz tolko neuvazuj...
Igor píše:17ho je pre mna jediny termin co budem v BA cez vikend, potom dlhsiu dobu tu nebudem cez vikendy. Budem tam
mikkes1: zabav sa...
crazymofo: Tesim sa...
popo: uz tolko neuvazuj...
ale tak dobre no, zatial to u mňa vyzerá pozitívne
... teda ako hambite sa Nikto neprisiel Ja viem, ze sa trochu blyskalo a s pockom to vyzeralo vseliako, ale film bol super a neprsalo... Aj ked to chlapik zabalil po cca hodine nejak ma to netrapilo... Stretol som tam len jedno modre GePecko, babena v nom bola do pohody, aj ked nic o tomto fore nevedela. Proste nahoda. Nemala ale antenu, nesiel jej zvuk, tak to zabalila btw, pod kapotou mala 1.3koveho ropacika
Du?an píše:Chlapci vy to teda vedete
Je to moc ?koda ....
je to fakt skoda... a ja som sa tak tesil Tak sa mi zda, ze Grandaci tu na slovensku (konkretne v BA) nemaju vybudovanu ziadnu zakladnu. To treba zmenit
Veru veru je to skoda, mame kolegu co je Audi blazon maju klub a same dobre veci riesia, kazdy vie zohnat daco ine takze maju kopec veci za lacno a su ktori zse poskladaju kadeco cize aj tam maju pomoc no a o zabave nehovoriac. Takze sup sup daco robit Igor navrhujem rozobrat temu daktori vecer v slovinsku a potom tu vyrukovat dakym napadom