Rucne umyvanie
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Rucne umyvanie
Ahojte
Tak uz som vlastnikom puntika cele 3 tyzdne nabehal som daco okolo 1600KM a s tym prychadza aj vsetok bordel na aute. Auto je uuplne ale uuplne zadrbane kedze vacsinou parkujem aj pod stromom tak je to jedna hroza. Nechcem chodit do umyvacky kedze to necha na laku skarede ciarocky. V rucnych umyvarkach zase auto umyvaju wapkou ak sa nemylim co sa mi tiez nezda ako dobre riesenie. Najradsej by som si autro umyl sam a tu prichadza PROBLEM, kedze byvam v starom meste v BA nemam kde umyvat auticko. NEpoznate dakto miesto v BA alebo okolii kde si mozem doniest vlastne veci a umyt si auto? uz som myslel aj nato ze si zoberiem vodu v bandaske a sup ho na parkovisko za mesto.
Tak uz som vlastnikom puntika cele 3 tyzdne nabehal som daco okolo 1600KM a s tym prychadza aj vsetok bordel na aute. Auto je uuplne ale uuplne zadrbane kedze vacsinou parkujem aj pod stromom tak je to jedna hroza. Nechcem chodit do umyvacky kedze to necha na laku skarede ciarocky. V rucnych umyvarkach zase auto umyvaju wapkou ak sa nemylim co sa mi tiez nezda ako dobre riesenie. Najradsej by som si autro umyl sam a tu prichadza PROBLEM, kedze byvam v starom meste v BA nemam kde umyvat auticko. NEpoznate dakto miesto v BA alebo okolii kde si mozem doniest vlastne veci a umyt si auto? uz som myslel aj nato ze si zoberiem vodu v bandaske a sup ho na parkovisko za mesto.
Grande Punto 5D 1.4 8v Active
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rucne umyvanie
vobec sa nemusis bat wapkou vobec nic ti nespravi s autom a ani s lakom (pokial to nebudes pouzivat s malej vzdialenosti zopar cm) ja chodim aj na rucnu umyvarku a aj umyvam auto sam doma a v porovnani s cervenym s ktorym som chodil aj na kefy to je poznat. za 30000 km na nom nemam ziadne skrkancove smuhy... rucne umyvarky su podla mna na dobrej urovni a neni sa coho bat.TomasK píše:Ahojte
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba