Kryt pod motor
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
julo kup si radesej podlozky + samorezne skrutky dlhe 25-30 a hrubka 3-4mm v zeleziarstve a vijde ta to oooomnoho menej.julo píše:Chcem sa opýta? kto má origo kryt pod motor z Fiatu ko?ko skrutiek a podlo?iek a nieviem čoho mi treba k tomu doobjedna?, lebo v servise mi nevedeli poveda?. Alebo to v?etko je u? k tomu?
ps tie pliesky do coho zaskrutkujes samorezku tam uz od vyroby mas aj ty.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
mô?ete si pozrie? nahradné dieli za celkom prijatelné ceny http://www.lacnediely.sk/index.php?cPat ... rn67ppgfd3
Tan kryt pasuje alebo budem musie? dovrtáva? nové dierky? Nechcem by? tester.mô?ete si pozrie? nahradné dieli za celkom prijatelné ceny http://www.lacnediely.sk/index.php?cPat ... rn67ppgfd3
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
tak si kup origo, ten pasuje 100% Viděl a ?rouboval jsem kryt z Polska, neseděla ani jedna díra, musel se i trochu připilovat - no klasické dodo...julo píše:Tan kryt pasuje alebo budem musie? dovrtáva? nové dierky? Nechcem by? tester.mô?ete si pozrie? nahradné dieli za celkom prijatelné ceny http://www.lacnediely.sk/index.php?cPat ... rn67ppgfd3
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
ja som zakladal tiez ten z polska a mne pasoval na 100percent...tiez asi na aky clovek natrafi...este sa ale treba spytat,ci k tomu krytu dostanes aj tie cupliky dva,do coho sa ta zadna cast srobuje na spodok...ja som tam nemal nic...ani na aute neboli ani ku krytu mi neposlali...Jarou? píše:tak si kup origo, ten pasuje 100% Viděl a ?rouboval jsem kryt z Polska, neseděla ani jedna díra, musel se i trochu připilovat - no klasické dodo...julo píše:Tan kryt pasuje alebo budem musie? dovrtáva? nové dierky? Nechcem by? tester.mô?ete si pozrie? nahradné dieli za celkom prijatelné ceny http://www.lacnediely.sk/index.php?cPat ... rn67ppgfd3
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Chcem sa opytat, ci ste cistili motor, nez ste tam namontovali ten kryt.
Ak ano, cim ste to cistili?
Ake chemikalie by sa nemali dotykat niektorych casti a ake pucer metody je dobre pouzit, aby sa tam nic neposkodilo?
Mam to dost okydane, je tam taka jemna vrstva blata a rad by som to vycistil, kym namontujem spodny kryt.
Na cistenie motora su aj tie rucne umyvacky, ale pride mi dost brutalne to vsetko poliat tlakovou vodou z wapky.
Ak ano, cim ste to cistili?
Ake chemikalie by sa nemali dotykat niektorych casti a ake pucer metody je dobre pouzit, aby sa tam nic neposkodilo?
Mam to dost okydane, je tam taka jemna vrstva blata a rad by som to vycistil, kym namontujem spodny kryt.
Na cistenie motora su aj tie rucne umyvacky, ale pride mi dost brutalne to vsetko poliat tlakovou vodou z wapky.
Puntik 5D MultiJet 1.3 75k Active 2006, biely, 306000km
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nie vsetci to tak umyvaju a urcite by som im tu wapku jebol o hlavu lebo tie konektory niesu stavane na WAPKOVY tlak vody. ale normalne oplachnut vodou to mozes samozrejme co najmenej na elektroniku.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele: