Autoalarm + centrál
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Autoalarm + centrál
Dobrý den,
koupil jsem si GP 1,2 bez dálkového centrálu.
Chtěl jsem se zeptat, zda je mo?nost nainstalovat do GP centrál na dálku (hlavně na kufr) dodatečně ?
To samé u autoalarmu...
Případně neznáte nějaký servis nebo vlastní zku?enost jaký centrál jste instalovali ?
Díky
Chtěl jsem se zeptat, zda je mo?nost nainstalovat do GP centrál na dálku (hlavně na kufr) dodatečně ?
To samé u autoalarmu...
Případně neznáte nějaký servis nebo vlastní zku?enost jaký centrál jste instalovali ?
Díky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
psal jsem na autorizovaný servis(?Punto mám čtvrt roku a je?tě sem nevěděl ?e mě to bude tak sr*t)a odepsali..citace:originál dálkové ovládání nelze dodělat, pouze s externím ovladačem a cena
s montá?í je cca 7000 kč,-...ale dá se to sfouknout i neautorizovaně za polovic i míň(stejně je to v?echno made in china)
s montá?í je cca 7000 kč,-...ale dá se to sfouknout i neautorizovaně za polovic i míň(stejně je to v?echno made in china)
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
Re: Autoalarm + centrál
ja som chcel tiez riesit tento problem cez autorizovany servis,ale po uvedeni ceny za jednoduchy autoalarm s centralom na DO za 6000sk som si to rozmyslel.Objednal som si cez net autoalarm s pagerom a zohnal sikovnecho chlapika,ktory mi to napojil a nemam problem.Kufor tiez otvaram dialkovo a navyse mam na ovladaci displej,ktory mi ukazuje stav automobilu...cena bola 3200sk alarm a 1200sk montaz...
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autoalarm + centrál
Při koupi vozidla si chce pořádně rozmyslet, jakou výbavu člověk chce. Jakákoliv dodatečná montá? se pořádně prodra?í.zonicek píše:Dobrý den,
To samé u autoalarmu...
Díky
Zkus si podle konfigurátoru vzít výbavu Activ a doplnit dodatečně výbavu třeba na Dynamic. Uvidí? o kolik to auto potom přijde drá?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
aj ja som kupoval hotove auto co im stalo na predajni,tiez som nemal sancu si nieco doobjednavat,len ja som si bol isty,ze tam chcem dat alarm s peagerom,tak ze mi ten chybajuci dialkovy central nechybal...romisek.capuska píše:Já bohu?el neměl na výběr.... chce? auto za tyhle peníze? Tady je.... Tak?e jsem bral. Nicméně ře?ím ten samý problém. Chtěl bych originál dálkové ( klidně v novém klíčku ) tak?e zítra budu volat do fiatu a poptám se co a jak.
inak drzim ti palce nech to poriesis k vlastnej spokojnosti
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
tak cena super...ale predpokladam,ze kluc ti menit asi nebudu...daju ti osobitny ovladac vsak?J.B. píše:jdu zrovna pří?tí týden na dodělání dálky u svého active.budou mi to dělat u fiatu ale z neorigo součástek-předpokládaná cena 3500KČ i s prací.ten kufr u? mi tro?ku s..l
ale hlavne ze ten kufor sa bude dat otvarat na dialku...
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
opravdu zajímavá cena.... hlavně a? ten kufr..... a a? zůstane zárukaJ.B. píše:jdu zrovna pří?tí týden na dodělání dálky u svého active.budou mi to dělat u fiatu ale z neorigo součástek-předpokládaná cena 3500KČ i s prací.ten kufr u? mi tro?ku s..l
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
tak?e dálkáč včera nainstalován-v?e funguje perfektně-cena 4000kč i s prací-za tu si naůčtovali za pět hodin ale vem to čert.jsem spokojen-byl to risk proto?e to dělali u gpčka poprvé a nezaručili mi ?e bude fungovat otvírání kufru.museli oklamat body computer a zdařilo se.mám radost!!spolu s tím proběhla i ta svolávačka a vyměnili mi páčky pod volantem viz trojblik.
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja osobne co montujem alarmy a centraly tak ked uz auto ma central a chce tam alarm alebo dialkac tak sa kupi za 900sk +- central s dialkovym a napoji sa na ovladanie tiahla vo dverach potom motorcek potiahne tiahlo a dalsi motorcek cvo je origos central v aute zamkne alebo odomkne druhe alebo vsetky dvere. v kufri sa to da spravit tak ze cez relatko male prepinate kabliky origos od natvrdo 12V na motorcek co otvori zadny zamok.
uz som to spravil takto nna 206, nexia, punto II, fobia, thalia. a na vsetkych to spolahlivo funguje akurat ze musite zo sebou vlacit na klucoch dalsi privesok dialkove.
uz som to spravil takto nna 206, nexia, punto II, fobia, thalia. a na vsetkych to spolahlivo funguje akurat ze musite zo sebou vlacit na klucoch dalsi privesok dialkove.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
To je teď luxus, co?J.B. píše:tak?e dálkáč včera nainstalován-v?e funguje perfektně-cena 4000kč i s prací-za tu si naůčtovali za pět hodin ale vem to čert.jsem spokojen-byl to risk proto?e to dělali u gpčka poprvé a nezaručili mi ?e bude fungovat otvírání kufru.museli oklamat body computer a zdařilo se.mám radost!!spolu s tím proběhla i ta svolávačka a vyměnili mi páčky pod volantem viz trojblik.
Renault Captur 130 HP