Voda v piatych dverách
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tohle je klasika,proto čtu fórum,abych se podíval na věci,které vás tu trápí a ihned se ?el mrknout na pun?u,jestli se to netýká i měmatus píše:No cool.... a ked som sa pytal ja v Auto VMV (KE) na tu vodu, tak mi povedali, ze pokial natecie a vytecie tak je to OK. A teraz uz mam auto po zaruke....fasa.
Palazzo je lepsi servis na FIATY [v KE] aj ked ma svoje nedostatky.matus píše:No cool.... a ked som sa pytal ja v Auto VMV (KE) na tu vodu, tak mi povedali, ze pokial natecie a vytecie tak je to OK. A teraz uz mam auto po zaruke....fasa.
Pokial si v zaruje musis ist cez servis, potom doporucujem vsetko riesit individualne u sukromikov ktori sa vyznaju resp. jednoduxhsie veci si robit sam.
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ked som bol kupovat auto tak v Auto Palazzo som to vzdal koli pristupu predajcov a celeho personalu. Kupil som ho vo VMV, tym padom ho tam aj servisujem. Zatial som tam nemal ziaden problem, az na to zatekanie. To si ale myslim, ze bola ciastocne aj moja chyba lebo som mal trosku viac tlacit nech to riesia. Skusim to este zahrat na konstrukcnu vadu, ci sa to neda opravit na naklady vyrobcu kedze auto uz je po zaruke. Ale to uz je k tejto teme.
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
... přesto dej vědět,jak si dopadlmatus píše:Ked som bol kupovat auto tak v Auto Palazzo som to vzdal koli pristupu predajcov a celeho personalu. Kupil som ho vo VMV, tym padom ho tam aj servisujem. Zatial som tam nemal ziaden problem, az na to zatekanie. To si ale myslim, ze bola ciastocne aj moja chyba lebo som mal trosku viac tlacit nech to riesia. Skusim to este zahrat na konstrukcnu vadu, ci sa to neda opravit na naklady vyrobcu kedze auto uz je po zaruke. Ale to uz je k tejto teme.
Taktze vsetkym čo to zateká a maju to v zaruke
Dnes som sa vratil z Fiatu v Auto Palazzo Ko?ice , kde som to dal v ramci zaruky odstranit. Nerobili s tym ziadne drahoty. Odmontovali mi piate dvere a vytmelili v?etky spoje dookola dveri. Ziadne vyrezavanie okna ani nic podobne. V podstate jednoducha oprava. Cestou ma zastihla poriadna burka a ked som doma otvoril kufor nevytiekla ani kvapka.
Vrelo odporucam.
Dnes som sa vratil z Fiatu v Auto Palazzo Ko?ice , kde som to dal v ramci zaruky odstranit. Nerobili s tym ziadne drahoty. Odmontovali mi piate dvere a vytmelili v?etky spoje dookola dveri. Ziadne vyrezavanie okna ani nic podobne. V podstate jednoducha oprava. Cestou ma zastihla poriadna burka a ked som doma otvoril kufor nevytiekla ani kvapka.
Vrelo odporucam.
Grande Punto 1.3 MultiJet 16v 75k Dynamic, čierna met. , 5dv., rok vyroby 2007
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No tak vraj to nieje konstrukcna chyba. Podla technika pokial to vyteka von, na to su tam tie otvory, tak je to v poriadku. Plechy su proti tomu obojstranne pozinkovane. Taku odpoved som dostal v servise Auto Valas Kosice. Asi s tym uz nic neporiesim kedze som uz po zaruke s mojum GP .dony píše:... přesto dej vědět,jak si dopadlmatus píše:Ked som bol kupovat auto tak v Auto Palazzo som to vzdal koli pristupu predajcov a celeho personalu. Kupil som ho vo VMV, tym padom ho tam aj servisujem. Zatial som tam nemal ziaden problem, az na to zatekanie. To si ale myslim, ze bola ciastocne aj moja chyba lebo som mal trosku viac tlacit nech to riesia. Skusim to este zahrat na konstrukcnu vadu, ci sa to neda opravit na naklady vyrobcu kedze auto uz je po zaruke. Ale to uz je k tejto teme.
@all: Co by to asi stalo dat pretesnit??? Predsa nerad by som aby mi to zacalo kvitnut po urcitom case ako Felicie svojo casu.
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
konstukční vadu nikdy nikdo nepřizná-musela by následovat svolávačka v?ech aut.to by musel rozmáznout někdo jiný ne? obyč. zákazník...?koda ?e nefunguje komunikace s výrobcem -po tolika letech by tato vada u? mohla být odstraněna....
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
V pondělí jedu na poslední garančku, 10. května mi končí záruka, mám stejný problém s vodou v 5. dveřích. Dnes jsem zkouknul lemy dveří, a opravdu tam mám témeř ve v?ech místech, kde lemy tvoří kouty, mezery. Kontroloval jsem důkladně vlepení okna a to je v pořádku. Uvidím, jak se domluvím v servisu, byl bych rád, kdyby mi to zatmelili a potom přes tmel stříkli. Jak to dělali tobě, jenom tmelení, nebo i stříkání?tirosk píše:Taktze vsetkym čo to zateká a maju to v zaruke
Vrelo odporucam.
Konkrétně mi to nyní při a po dě?ti dělá přesně toto (odkaz ji? zmiňoval vlaTTko)
http://www.youtube.com/watch?v=cf0EP6ocC9Q
GP 1.2 Dynamic 2007 (?edá Revival, 5 dv.)
Pokusím se to časem nafotit, ale mně teče do dveří obvodovým lemem, kdy? otevře? dveře, tak tam, kde je vněj?í plech přehnutý přes vnitřní a lem je zalomený mám mezi plechy mezery. Kdy? pr?í, tak voda stéká po lemu právě do těchto mezer.
Naposledy upravil(a) Petr dne pon dub 27, 2009 1:16, celkem upraveno 1 x.
GP 1.2 Dynamic 2007 (?edá Revival, 5 dv.)
je to vytmelene dokolo celych dveri dookola asi tak 0.5 cm od okraja tam kde je prelozenie spoja devrí. Uz som to mal nafotene no fotky boli na prd. Nafotim to potom este raz a to sem dam . Okolo stieraca to mepomoze tamadial to urcite netecie.Tommy píše:Vy co jste to opravovali doma tím silikonem. Kde jste to omatlali? Pod tím gumovým těsněním co je okolo zadního stěrače?
Grande Punto 1.3 MultiJet 16v 75k Dynamic, čierna met. , 5dv., rok vyroby 2007