Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Nikdy jsem si toho nev?iml , ?e by to mělo svítit .
Taky mi to nesvítí . (sakra)
Mám rok 2008 , bez MP3 .
Taky mi to nesvítí . (sakra)
Mám rok 2008 , bez MP3 .
Naposledy upravil(a) wenca dne pon črc 07, 2008 9:42, celkem upraveno 1 x.
Grande Punto 5D 1,2 Dynamic - New Orleans blue
Jednadvojka(07) svítí, jednačtyřka(08 ) nikoliv. Obě Dynamic, rádio bez mp3. Víc koní si ?ádá víc proudu nebo u? fakt nevim za 3 týdny se na to zeptám v servisu.. Jinak jsem koukal ?e pojistka tomu příslu?ící je je?tě pro osvětlení nalevo (mlhovky,..) + napravo(kufr,..)a mo?ná je?tě něco víc. Tak?e tady chyba není-v?e ostatní svítí a pojistka je vpohodě.
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
Tie? som myslel ?e sa pozriem na poistky, ale som sa k tomu e?te nedostal.Jinak jsem koukal ?e pojistka tomu příslu?ící je je?tě pro osvětlení nalevo (mlhovky,..) + napravo(kufr,..)
Asi to tak vyzerá ?e na 08 to asi nesvieti. Tým čo to svieti alebo nesvieti skúste napís? aj rok. Dík.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Pre vsetkych GPčkarov s radiom bez mp3. dnes som si spravil aux vstup do radia s oznacenim grundig GHT1400.mini ISO piny a konektory za par supiek maju v Ba v petrzalke v KBshope na Budatinskej 69. neoplati sa kupovat hotove kable. ako je uz uvedene vyssie treba pouzit zlty konektor.
Pin 1- pravy kanal
Pin 2- lavy kanal
Pin 3- zem
oznacenie konektora je zdes:
Je s tym trosku prplacka ale isto je to lepsie ako transmiter. a za tu chvilu co som to skusal som bol prekvapeny ze to omnoho lepsie hra ako cd z radia. este vymyslim nejake to miesto na prehravac a bude to fajn. tet ho mam hodeny v priehradke pred radiacou pakou...kde ho nieje ani vidiet.
inaj tlacitka na volante nemam ani ja podsvietene a punta mam uz s cervenym znakom. no ani mi to nejak nechyba i ked by som si to podsvietene vedel predstavit
Pin 1- pravy kanal
Pin 2- lavy kanal
Pin 3- zem
oznacenie konektora je zdes:
Je s tym trosku prplacka ale isto je to lepsie ako transmiter. a za tu chvilu co som to skusal som bol prekvapeny ze to omnoho lepsie hra ako cd z radia. este vymyslim nejake to miesto na prehravac a bude to fajn. tet ho mam hodeny v priehradke pred radiacou pakou...kde ho nieje ani vidiet.
inaj tlacitka na volante nemam ani ja podsvietene a punta mam uz s cervenym znakom. no ani mi to nejak nechyba i ked by som si to podsvietene vedel predstavit
Grande Punto 5D 1.2 Dynamic (seda, na slnku pieskova)
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2006 s MP3 a svítí.....
Jinak co se týče AUX IN, pořád se chystám to koupit, ale zatím nechápu ten rozpor mezi těmi konektory, oficiálně je na Blaupunktu ?lutý konektor na LINE OUT a modrý na LINE IN, tak jakto?e je zapotřebí ?lutý konektor, kdy? chci LINE IN????!!
Jinak co se týče AUX IN, pořád se chystám to koupit, ale zatím nechápu ten rozpor mezi těmi konektory, oficiálně je na Blaupunktu ?lutý konektor na LINE OUT a modrý na LINE IN, tak jakto?e je zapotřebí ?lutý konektor, kdy? chci LINE IN????!!
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Jo, ?lutý nebo jako JuroHonzus píše:2006 s MP3 a svítí.....
Naposledy upravil(a) Jarouš dne pon črc 14, 2008 13:15, celkem upraveno 1 x.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Neviem, preco je to tak, ale je to takHonzus píše:Jinak co se týče AUX IN, pořád se chystám to koupit, ale zatím nechápu ten rozpor mezi těmi konektory, oficiálně je na Blaupunktu ?lutý konektor na LINE OUT a modrý na LINE IN, tak jakto?e je zapotřebí ?lutý konektor, kdy? chci LINE IN????!!
Ja som kupoval z conradu hotovy kabel Jack 3.5" <-> modry miniISO, ale nehralo to, tak som dokupil zlty miniISO, prehodil a uz to hra.
GP 1.2 Dynamic 5D (2007), Bolero Red