Nevyplatí se Ti ty tři kiláky chodit pě?ky?:) Tak?e jak se má jezdit nejefektivněji?Davids píše:Takze tet ja 100% mesto cca 3 km useky 8,6 l/100 km co vy na to? takhle najeto cca 500 km prumerna rychlost 33 km
Spotřeba benzínu nebo nafty
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Kdyz mi ty lidi co vozim financne pokryjou moji mesicni spotrebu na naftu, nevyplati se mi chodit peskyHaberas píše:Nevyplatí se Ti ty tři kiláky chodit pě?ky?:) Tak?e jak se má jezdit nejefektivněji?Davids píše:Takze tet ja 100% mesto cca 3 km useky 8,6 l/100 km co vy na to? takhle najeto cca 500 km prumerna rychlost 33 km
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
V zimě vleze? do studené kárky a po 3 km ze studené zase vyleze?Davids píše:Kdyz mi ty lidi co vozim financne pokryjou moji mesicni spotrebu na naftu, nevyplati se mi chodit peskyHaberas píše:Nevyplatí se Ti ty tři kiláky chodit pě?ky?:) Tak?e jak se má jezdit nejefektivněji?Davids píše:Takze tet ja 100% mesto cca 3 km useky 8,6 l/100 km co vy na to? takhle najeto cca 500 km prumerna rychlost 33 km
GP 1,4 8V Dynamic, černá Crossover,ků?e Elegant
ee to krasne topi pokud neni vylozene velky mraz, po parset metrech topimMira píše:V zimě vleze? do studené kárky a po 3 km ze studené zase vyleze?Davids píše:Kdyz mi ty lidi co vozim financne pokryjou moji mesicni spotrebu na naftu, nevyplati se mi chodit peskyHaberas píše: Nevyplatí se Ti ty tři kiláky chodit pě?ky?:) Tak?e jak se má jezdit nejefektivněji?
Dnes jsem si opět pokořil svůj vlastní rekord:
Ml.Boleslav - Trutnov a zpět, 50 km/h v obci, do 100 km/h mimo obec, obsazení 1,5 osoby (beru v úvahu svou hmotnost).
Celkem najeto 193 km, prům.spotřeba dle PP 4,9 l/100 km
Jó, jezdit předpisově se asi vyplatí.
Ml.Boleslav - Trutnov a zpět, 50 km/h v obci, do 100 km/h mimo obec, obsazení 1,5 osoby (beru v úvahu svou hmotnost).
Celkem najeto 193 km, prům.spotřeba dle PP 4,9 l/100 km
Jó, jezdit předpisově se asi vyplatí.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Moju spotrebu e?te namám a? tak odsledovanú. Akurát cez víkend bolo men?ie výročie - 500 km. Chystám sa cez víkend do TT, tak uvidíme. Ale také ozaj 100% mesto, krátke trasy a samé 1,2,3,...max 4, občas aj klíma som mal podža PP 8.0l. E?te je motor nezabehnutý tak dúfam ?e to klesne. Kombináciou mesto-mimo aj s klímou som mal 6.2 l.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Spotřeba
prvních 500km 7,6l a potom méně a méně. Momentálně průměrně 6,2 z klimou . Nejlep?í spotřeba 5,1l ale při takové jízdě se necítím dobře.
GP 1.2 DYNAMIC 5dv. Modrá New Orleans, int.modrý inox. (Borůvka)
Tak cez víkend som trochu zabehol puntíka. Trasa PO-TT priemerna 6.4, spä? TT-PO 6.7+1 osoba. E?te k tomu i?la aj klíma občas. Hlavne na dialniciach a kde nebola hustá premávka. A ne?etril som ho. Ne?iel som na maximum, ale dianice okolo 130-140 a mimo 110-120. Na prekvapenie ostatných i?iel vežmi slu?ne. Neviem čo majú v?etci motoristickí novinári prioti objemom 1.2. Jasne ?e pri predbiehaní to nevystrelí ako raketa a do kopca treba aj podradi?, ale keď si na to človek zvikne, tak to ide jedná báseň.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Neděle Praha - Mariánské Lázně 3 osoby, 2/3 po dálnici max. 120km/h zbytek okresky 90-100km/h - spotřeba 6,9. Zpět 2 osoby 1/2 okresky lá?o-plá?o, ale po dálnici stále 140km/h - spotřeba 5,8. Asi v tom hrál roli vítr.
GP 1,4 57kW Emotion - Red Bolero
Punto II 1,2 59kW ELX Speedgear - Sv.modrá
Ford Mustang 3,8 142 kW
Punto II 1,2 59kW ELX Speedgear - Sv.modrá
Ford Mustang 3,8 142 kW