Nové Grande Punto 2
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
teraz vecer si tak prezerajuc ten prospekt si vsimam, ze ESP je uz sucast Active, ako aj snimku na predposlednej strane so sportovym kitom. fakt sa vyplati, ked nie je problem penazi, predat terajsi a kupit tento. tie zmeny uz za tu vymenu stoja.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
http://news.auto.cz/nove-modely/fiat-pu ... -2008.html něco málo z internetu
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Dnes jsem se ptal ve Fiatu v Trutnově, jestli u? nemají nějaké materiály k GP2 (já bláhový ). Samozřejmě ?e ne.
Prý je v současné době zastaveno zadávání GP-ček do výroby, objednávat nové vozy mů?ou prý a? od července - nyní pouze skladovky.
Prý je v současné době zastaveno zadávání GP-ček do výroby, objednávat nové vozy mů?ou prý a? od července - nyní pouze skladovky.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Hmm tak to bylo oprsa..vypadá to, ?e jsem chytl jeden z posledních 1.4 16V Při?el někdo na rozumný důvod proč v případě GP2 Fiat od nabídky tohoto motoru upustil..? Po prvním tisíci a čtvrt s nad?ením najetých km nevěřícně kroutím hlavou a ptám se: PROČ?Du?an píše:Dnes jsem se ptal ve Fiatu v Trutnově, jestli u? nemají nějaké materiály k GP2 (já bláhový ). Samozřejmě ?e ne.
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
Maska vypadá dobře, poklice se jim moc povedly (vida, u? jsou bubny natřené na ?luto ) ale ty plastové nástavce na nárazníku vypadají pří?erně. A středový panel ve stříbrné působí dost lacině. Ale proti gustu....
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Taky mám ten pocit a navíc to působí dojmem aplikace nárazníku z Feldy na stodvácu A? rad?i dělají modifikovaný nárazník, třeba pro verzi Sport, ale z jednoho kusu, ne nějaké "přílepy".
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV