GRANDE PUNTO FANS

Oficiální fórum majitelů Fiatů Grande Punto, Punto Evo a Punto 2012/2013 v České a Slovenské republice
Právě je stř úno 19, 2020 0:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 20:31 
Dobrý den, mám takový problém, na ebay jsem si zakoupil originální rádio s kodem, po pripojeni jsem se jej pokusil zadat ovsem radio hlasi ?e se připojuje (asi k řídící jednotce) a neumo?nuje mi synchronizaci a ani zadání toho kodu ... byl jsem u fiatu a ti mi řekli ?e je asi zablokované, nemáte s tím někdo zku?enost? předem díky... V.Kořalka


Nahoru
   
 
PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 21:09 
Offline
Profík

Registrován: pon črc 16, 2007 20:22
Příspěvky: 3597
Bydliště: Ostrava
Citace:
Dobrý den, mám takový problém, na ebay jsem si zakoupil originální rádio s kodem, po pripojeni jsem se jej pokusil zadat ovsem radio hlasi ?e se připojuje (asi k řídící jednotce) a neumo?nuje mi synchronizaci a ani zadání toho kodu ... byl jsem u fiatu a ti mi řekli ?e je asi zablokované, nemáte s tím někdo zku?enost? předem díky... V.Kořalka
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=754

_________________
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV


Nahoru
   
 
PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 21:44 
Citace:
Citace:
Dobrý den, mám takový problém, na ebay jsem si zakoupil originální rádio s kodem, po pripojeni jsem se jej pokusil zadat ovsem radio hlasi ?e se připojuje (asi k řídící jednotce) a neumo?nuje mi synchronizaci a ani zadání toho kodu ... byl jsem u fiatu a ti mi řekli ?e je asi zablokované, nemáte s tím někdo zku?enost? předem díky... V.Kořalka
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=754
Díky... tohle je přesně můj problém, chtěl bych se je?tě zeptat, dají se ty kabely spojit doma se servisním manuálem nebo je to slo?itěj?í?


Nahoru
   
 
PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 22:05 
Offline
Profík

Registrován: pon črc 16, 2007 20:22
Příspěvky: 3597
Bydliště: Ostrava
Citace:
Citace:
Citace:
Dobrý den, mám takový problém, na ebay jsem si zakoupil originální rádio s kodem, po pripojeni jsem se jej pokusil zadat ovsem radio hlasi ?e se připojuje (asi k řídící jednotce) a neumo?nuje mi synchronizaci a ani zadání toho kodu ... byl jsem u fiatu a ti mi řekli ?e je asi zablokované, nemáte s tím někdo zku?enost? předem díky... V.Kořalka
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=754
Díky... tohle je přesně můj problém, chtěl bych se je?tě zeptat, dají se ty kabely spojit doma se servisním manuálem nebo je to slo?itěj?í?
...jestli jsi ?ikovný autoelektrikář, tak snad jo :) V přípravě na rádio (v konektoru) chybí dva signální dráty od CAN BUS sítě vozidla. Přes ní se origo rádio "kamarádí" s řídící jednotou auta, funguje přes ní ovládání z volantu, regulace hlasitosti v závislosti na rychlosti jízdy a dal?í.

Pokud u? to zvládne? zapojit, tak asi bude? muset stejně nechat napíchnout auto v servise na počítač a rádio s autem "seznámit".

_________________
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV


Nahoru
   
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Český překlad – phpBB.cz

Provozuje Buchtič za přispění Fiat Grande Punto klubu